TIPS & TRICKS de la un trainer profesionist

Cum  fii sigur  un model nou este pregătit pentru prima zi online? Trainingul este un ingredient foarte important pentru a deveni un model de topși noi, ca traineri, trebuie  lucrăm neîncetat pentru a fi siguri  suntem pregătiți de orice.

Știu  nu e o părere prea popularăînsăîntradevăr, trainingul este foarte importantși rezultatele se văd pe cameră. Acest proces este strategic, organizat, menit  ghideze modelul nou-venit pentru a înțelege și controla tot ce are la dispoziție din momentul în care se loghează.

 vedem câteva idei din experiența proprie 🙂

1. Modelele trebuie sa se simta confortabil

Cu toții știm  oamenii se referă la industria cammingului  și cum ar fi ceva neobișnuit. De obicei, cu cât știm mai puține despre ceva, cu atât tindem  facem mai multe asumpții. Oamenii care nu fac parte din industrie în niciun fel au, de obicei, preconcepții și inventează povești.

Adevărul este, de fapt,  este un mediu de lucru safe din toate perspectivele. În mod legal, modelele lucrează printr-un contract. Sunt reguli care există pentru a proteja identitatea și viață lor personală. Limitele personale ale modelelor sunt luate în considerare și respectate, atât timp cât au o echipa de support care le susține. Este foarte important  iei aceste lucruri în considerare atunci când hotărăști  începi trainigul: focuseazăte pe confortul și starea de bine a modelului, va da rezultate.

2.Înțelege nevoile modelului

Fiecare om este diferit, și nevoile fiecăruia diferă. Poate cel mai comun motiv pentru care aleg acest job sunt BANII! Desigur, acest job nu este pentru oricine. Discuta cu ele istoria lor personalăÎncurajează-le  împărtășească cu ține ceea ce gândesc pe parcursul trainingului, pentru a seta niște goal-uri și a vedea cum se pliază acest job pe așteptările ei/lui.

Este un rol care cere implicare, așa  trebuie  le faci  înțeleagă de la început faptul , cu muncă serioasă vin și beneficii serioase. Ajută-le  se focuseze pe un obiectiv pozitiv pentru ele, care le va motiva în continuare. Orice vis este indeplinibil dacă ești 100% acolo, tu pentru tine.

 

3.Înțelege provocările modelelor

Fiecare om are propriile limite, bariere și experiențe. Acestea sunt foarte personale, și modelele tind să se încadreze în limitele create de aceste experiențe. Că trainer, trebuie să iei în considerare și să observi aceste lucruri, să lucrezi cu modelul tău pentru a le oferi cel mai bun context de a crește. Discuta și găsește soluții pentru fiecare problema, păstrând zona lor de confort intactă.

E important să nu spui nu niciodată, ci să găsești o alternativă mai bună. Amintește-le că sunt în control, și că, în lipsa de idei va interveni întotdeauna supportul. Acesta este un fantasy land, întotdeauna există o varianta mai interesantă și mai hoț, trebuie doar să știi cum să o vinzi.

Curioasă  afli mai multe despre training de la profesioniștii noștriLasă un comentariu și haide  lămurim împreună. Nu uită ca efortul în echipa aduce cele mai bune rezultate!

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *