Cum să faci un erotic show de neuitat

Erotic show-ul este o componentă importantă pentru activitatea de streaming a oricărui model. Deci,  trecem direct la subiect. Primul lucru la care trebuie  ne gândim este faptul  interacțiunea de streaming reprezintă, de fapt, entertainment. Așa , chiar dacă membrul tău poate nu va observă fiecare mic detaliu, cu siguranță va simți faptul  tu le-ai observatși te va aprecia pentru asta.

1.Poziții

varianta simplă este  stai cu fața la camera cu picioarele desfăcuteși nu e nimic rău în a alege varianta la îndemână. Astfel ți se vede întreg corpul și membrul poate avea un view complet. Totușiaceastă poziție e cumva misionarul cammingului, așa  haide  piperam puțîn situația. Erotismul nu poate fi redus doar la expunerea părților intime. Este o formă de exprimare, de mișcare și de, dacă vreți, de a juca plăcereaPoți încerca oricând un doggy ( cu fațăsau cu spatele la camera), dar nu uită faptul  mereu te va avantaja dacă te poziționezi în diagonală. Astfel ți se va vedea întreg corpul, și formele tale vor fi puse in valoare, mișcarea va fi mai dinamică și – cel mai important – poți  te uiți la ecran și  faci contact vizual cu camera.

2.Unghiuri

Unghiul este cel care ajută imaginația, așa că nu-ți fie teamă să te joci puțin aici. Stai sub camera atunci când faci un BJ, așa membrul va avea parte de un real-life experience. Altă varianta dinamică este să îți așezi camera pe pat și să oferi membrilor o perspectiva de dedesubt. Nu numai că este ceva diferit, dar este și super entertaining. Folosește-te și de oglindă, dându-i membrului impresia că face parte dintr-un threesome cu 2 femei superbe, două perspective.

3.Preia controlul

Bărbații apreciază atunci când o femeie știe  preia controlul. Acest joc este despre interacțiuneînsă, de obicei, în timpul unu erotic show membrul va avea mâinile ocupate în altă parteDacă cerințele lui apar mai greu, e momentul  preiei controlul. Do your own thing, girl, îți promit  membrii vor aprecia asta și se vor întoarce pentru mai mult

4.Expresii faciale

Să privim asta din această perspectiva – conținutul porno este peste tot, și este gratis. Așa că, ce caută utilizatorii aplicațiilor de camming este o reacție naturală, provocată de ei, producerea plăcerii unei femei cu care, în viață reală, probabil nu are nicio șansă. Modul de a juca plăcerea este un atuu imbatabil. Uită-te la ține în oglindă, studiază-ți față, urmărește imagini erotice. O femeie în pragul unui climax este cel mai bun view la care un membru ar putea visa, mai ales atunci când cred că ei sunt responsabili pentru asta.

5.Have fun with it

Poate sună că o provocare, având în vedere că trebuie să fii regina multitaskingului și o actita în același timp. dar dacă reușești să le faci pe toate, luând-o ușor și nepunând presiune pe ține, vei arată efortless, vei câștigă. Nu o forță, menține totul fluid, membrii se vor îndrăgosti de autenticitatea ta.

Într-un mod mai mult sau mai puțîn conștient, probabil faci deja aceste lucruri. Acum, însă, avându-le în vedere, cu siguranță îți vei îmbunătăți erotic show-ul. Nu uită că suntem aici dacă ai întrebări 🙂

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *