Videochat-ul între erotic și conversație. Cum le împaci?

erotic și conversație

Ai tot auzit atâtea despre videochat și ce presupune el. Ba chiar ai și vorbit cu alte modele pentru a afla ce experiențe au ele. Acum ești și tu model și te gândești dacă să mergi mai mult pe partea de erotic sau dacă, din contră, să te axezi pe conversație cu membrii.

Ei bine, noi îți spunem că nu trebuie să alegi și că cel mai bine e să le combini pe amândouă pentru a ajunge un model de succes exact așa cum îți dorești. Știm că ai tot auzit contrariul, dar astăzi vrem să demontăm acest mit.

Da, trebuie să menționăm chiar din capul locului, că menținerea conversațiilor cu membri e un aspect deosebit de important. Nu e suficient să arăți impecabil pe cameră. De ce? Pentru că mulți membri vor și companie. Să schimbe idei, să vorbeasca despre ziua lor, să aibă o conexiune umană.

Cum întrețin conversațiile?

erotic și conversație
Ca model vei învăța arta conversației, dar și cum să menții senzualitatea la cote înalte

Dacă alegi să lucrezi într-un studio echipa de support te va ajuta și îndruma în așa fel încât să înveți arta conversației și îți va pune la dispoziție și ore de Engleză. Totuși, dacă ești pe cont propriu poți întotdeauna să citești cărți de dezvoltare personală și să îți îmbunătățești Engleza. În primul rând trebuie să fii mereu plăcută pe cameră, să te arăți deschisă către discuții și să preiei chiar tu inițiativa cu membrii.

Întrebă-ți membrii cum e ziua lor, ce planuri au și poate dacă vor să vorbiți mai mult doar voi doi. Nu uita să-ți notezi mereu detaliile importante despre membrii tăi ca să știi unde ai lăsat conversația.

Cum rămâne cu eroticul?

Eroticul trebuie mereu să meargă mână în mână cu arta conversației. O conversație bună poate fi un preludiu excelent dacă știi ce și cum să zici. Show-urile erotice nu trebuie să fie o opțiune ci parte din arsenalul tău. Poți afla și de aici cum să faci un show erotic de succes.

Ține cont că e important să ai și ținute diverse, lenjerii sexy, care să te pună în valoare. Nu uita nici de jucăriile care te pot ajuta însshow-urile tale.

Începe întotdeauna cu o conversație, cunoaște-ți membrii și mai apoi oferă și show-uri. Așa se împacă amândouă și se completează perfect. Nu trebuie să-ți faci griji data viitoare când intri online pentru că vei ști exact cum să procedezi. Nu uita să fii mereu informată și să cauți mereu să știi cât mai multe pentru că un model de top e mereu conectat la realitatea de zi cu zi.

În final îți mai spunem că poți găsi aici și câteva sfaturi despre cum să ții o conversație cu impact.

Pe cameră trebuie să fii mereu impecabilă

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *