Cum să faci cele mai bune nuduri

Vandutul de nuduri a devenit super popular în zilele noastre, este o formă distractivă de comunicare, un mod fun și easy  faci niște bani extra. Tocmai de aceea competiția crește, membrii au din ce alege, și tu trebuie  te concentrezi pe calitatea contentului tău pentru a-ți menține sau chiar îmbunătăți încasările vedem niște recomandări:

1.Lumini

În mod evidentcea mai bună variantă este lumina naturalăînsă de cele mai multe ori nu ne putem învârti întreg programul după golden hour. Fii creativăimprovizează! O lampa cu lumina caldăașezată în așa fel încât  te avantajeze poate fi un game-changer. Dacă nu ai buget, poți pune un material subțire pe deasupra, pentru a te juca puțîn cu culorile în funcție de outfitul tău ( spre exemplu lenjeria albă arată spectaculos in lumina albastră ). Ring light-urile și benzile de lumini pot fi cei mai buni prieteni ai tăi, de asemenea.

 

                                                 2.Unghiuri

Următorul aspect foarte important este să te autocunosti. Uită-te în oglindă, mișcându-te fluid, în fiecare direcție. Observă ce îți place, schimbă expresii, fii liberă și joacă-te!

Nu-ți fie frică de propriile imperfecțiuni, pentru că știm cu toții că ce vedem în social media este fabricat. Mare parte este datorat unghiurilor. Femeilor li se vând poze ca fiind înainte și după dietă, când de fapt se schimbă doar unghiul corpului, lumina, șamd. Folosește-te de asta!

Gândește-te la formele tale, arcuiește-ți spatele pentru definiția fundului. Fă ceva cu mâinile, pune-ți una în par, încadrează-ți fundul cu ele, pentru a diversifica poziția ta preferată. De asemenea, întotdeauna ține umerii jos și bărbia înainte pentru a-ți flata linia gâtului.

 

3.Fundal

Cu atât mai simplu, cu atât mai bine. Nu uita  tu ești în centrul atențieiașa  prea multe obiecte în jurul tău vor distrage atenția. Membrii tăi nu îți vor spune probabil  le place faptul  ești ordonată, dar crede-, o pereche de șosete lăsate în colțul greșitși își vor schimbă părerea despre țineLet‘s keep it simple!

 

4.Posing

Fara oglinda

Așează-te pe burtă și îndoaie-ți genunchii pentru a îți ridică fundul, sau pune-ți o pernă sub coapse. Acesta îți va evidenția cuba fundului.

Așează-te pe marginea patului/canapelei/scaunului, și fă o poză de sus. Acesta îți va evidenția bustul și coapsele.

Cu oglinda

Atunci când folosim o oglindă, cel mai bine este că aceastasă fie înclinată la un unghi de aproximativ 70 de grade, pentru a te ,,lungi”. Dacă vrei un shot care să te prindă cu tot corpul, încearcă să pui un picior în față celuilalt pentru a accentua lungimea. Împinge un sold în exterior pentru a-ți evidenția formele și a-ți subția talia. Un pose simplu și elegant este atunci când te întorci pe jumătate ( ascunzator de burtică )

Nu pune prea multa presiune pe tine daca nu iti iese de la inceput. Gandeste-te ca un fotograf profesionist face mii de poze, si selecteaza doar cateva, asa ca ai incredere si exerseaza! Nu uita sa ne scrii daca vrei si o parte a doua la acest articol  ❤️

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *