Jucării sexuale esențiale în videochat

jucării sexuale esențiale în videochat

Videochatul este una dintre cele mai ușoare modalități de a face bani. Motivul este multitudinea de posibilități prin care poți atrage utilizatorii să ia parte la show-ul tău. Modelele de videochat care știu să se diferențieze în această industrie au cel mai mult de câștigat. Modelele noi, care încă învață cum să facă videochat, pot explora diverse fetish-uri, abordări sau jucării sexuale pentru a descoperi ce funcționează cel mai mult. Ca model de videochat cu experiență, îți poate părea destul de dificil să mai găsești noi modalități de a aduce ceva nou în showurile tale. De aceea, îți propunem câteva idei cu care nu ai cum să dai greș – jucării sexuale esențiale în videochat.

Jucării sexuale esențiale în videochat

Ideea de a folosi jucării sexuale în showrile de videochat va fi mereu la modă. Însă, odată cu evoluția industriei adult și preferințele membrilor pentru jucării sexuale s-a schimbat. Iată care sunt acele jucării sexuale esențiale în videochat și de ce ar trebui să le achiziționezi cât mai repede:

Vibratoarele sexuale

model-de-videochat-și-vibrator-sexual-inainte-de-show-ul-privat-in-videochat

Vibratorul este accesoriul sexual must-have al oricărui model de videochat. Oricine lucrează în această industrie are cel puțin o astfel de jucărie sexuală. De la apariția videochatului, popularitaritatea lor a crescut considerabil. Însă, aceste jucării datează din cele mai vechi timpuri, chiar din era Paleolitică. Chiar dacă sunt cunoscute drept instrumente sexuale clasice ale industriei adult, vibratoarele încă stârnesc atenția consumatorilor de videochat. Fiind extrem de versatile, pot fi folosite de orice tip de model. Ai la dispoziție o mulțime de mărimi, culori sau forme în funcție de preferințele membrilor tăi. În plus, ai posibilitatea de a le oferi acestora control asupra jucăriei tale contra-cost. Astfel, veniturile tale vor crește sezizabil.

Alegerea vibratorului ideal pentru tine trebuie făcută și în funcție de preferințele tale. Optează pentru o jucărie sexuală care îți provoacă plăcere și este ușor de folosit. De asemenea, ai grijă de modalitatea de curățare a jucăriilor tale sexuale și modul de depozitare.

Lush-ul

model-de-videochat-conecteaza-lush-la-aplicatia-din-telefon-pentru-controlul-vibratiilor-de-la-distanta

Lush-ul este jucăria sexuală care a revoluționat industria videochatului în ultimii ani. Modul său de funcționare este asemănător cu cel al unui vibrator, însă mult mai intens și mai discret. Odată ce este introus în vagin și vibrațiile sale pot fi controlate oricând de membrii prin intermediul unei aplicații . Această caracteristică îl face ideal pentru jocurile de cuplu în videochat. Membrilor tăi le va plăcea ideea de a-ți controla lush-ul de la distanță pentru a se simți mai aproape de tine. De asemenea, lush-ul îți oferă posibilitatea să câștigi sume de bani impresionante în timpul show-urilor outdoor din locuri publice. Membrii vor fi cu singuranță incitați să îți ofere vibrații în timp ce te afli la cumpărături sau în mijloacele de transport în comun.

Butt plug-ul

Una dintre jucăriile sexuale preferate ale consumatorilor de videochat este butt plug-ul. Acest dispozitiv este folosit exclusiv pentru anus si este confecționat din silicon, plastic sau metal.jucarii-sexuale-tip-butt-plug-de-diverse-forme-si-dimensiuni-pentru-modele-de-videochat-incepatoare-sau-cu-experienta Conform statisticilor, modelele de videochat care prestează show-uri ce includ sexul anal câștigă mult mai bine decât cele care nu o fac. Utilizarea unui anal plug poate fi semnalul de care membrii tăi au nevoie pentru a te vizita mai des. Dacă nu ai folosit până acum un butt plug, trebuie să știi că îți poate crea un oarecare disconfort la primele utilizări. Ideal ar fi să alegi o mărime mai mică pe care să o crești gradual pe măsură ce te obișnuiești.

Aceste 3 jucării sexuale esențiale în videochat te vor ajuta să îți crești considerabil veniturile ca model. Utilizează-le și tu dacă este nouă în domeniu și nu știi cum să faci videochat sau dacă vrei să atragi mai mult atenția membrilor tăi cu ceva nou. Ele te vor ajuta să îți crești considerabil veniturile și popularitatea ca model. Pentru siguranța ta, asigură-te că alegi jucăriile sexuale potrivite ție și că le dezinfectezi corect după fiecare utilizare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *