Top 5 Mituri despre Videochat

Popularitatea industriei videochat nu a fost primită cu drag la noi în țară. Lipsa informațiilor a pus o pată neagră deasupra acestei industrii, care deși este într-o continuă dezvoltare, a adus cu ea o multitudine de speculații și mituri. Iată astăzi o să vă prezint top 5 mituri despre videochat pe care cel mai probabil le ați auzit și care sunt complet false.

 

1. Modelele de videochat sunt obligate să se vadă cu membrii

Tot mitul a început de la oameni care își doresc să se întâlnească cu modelul lor preferat în viață reală, iar visul lor a devenit atât de popular încât a devenit un mit. Pe cât de amuzant sună pe atât de fals este acest mit. Modelelor le este păstrată mereu confidențialitatea de către studio, mai ales când vorbim de studio-uri de top din România. Este de recomandat ca modelele să nu dezvăluie informații precum numărul de telefon, adresa, contul bancar, etc. Videochatul presupune numai interacționarea prin intermediul platformelor de streaming, discuțiile, apelurile toate vor fi în intermediul online.

2. Munca este ilegală.

Încă din prima zi de muncă la un studio de videochat vei semna un contract de muncă, așa cum este regăsit și în alte domenii. Videochatul nu este o meserie ușoară pentru modele iar acest lucru poate fi adăugat la CV deoarece le va ajută la angajarea pe viitor în alt domeniu, având experiență în interacționarea cu alte persoane și cunoștințe de comunicare. Videochatul nu este ilegal atât timp cât alegi un studio de top care vine la pachet cu o multitudine de beneficii, precum credite fără dobânda pentru casă, apartament sau mașînă, lucru care este plăcut mai ales pentru modelele începătoare.

 

3. Programul de lucru nemulțumitor.

Ba din contra, videochatul oferă locuri de muncă chiar mai flexibile decât alte joburi. Întradevar, videochatul nu este o meserie ușoară, în care stai în fața camerei timp de 8 ore pe zi și atât, este vorba de interacțiunile pe care le ai cu oamenii, iar imaginea ta determina succesul tău. Tu îți alegi programul de lucru iar dacă se întâmplă ceva, oricând îți poți recupera tura. Mediul de lucru la un studio de videochat este mereu primitor. Nu îți este cerut să stai peste program niciodată, ci chiar tu ai opțiunea de a lucra în plus pentru ați maximiza încasările.

4. Modelele trebuie să arate perfect.

Un alt mit care se poate ivi în mintea oamenilor este aspectul modelelor. Ele trebuie să fie mereu îngrijite și să arate impecabil, însă asta nu ține nimic legat de aspectul fizic. De multe ori contează mai mult cum vorbesc ele cu membrii și încasările țin de comportamentul lor mai mult decât de aspectul fizic. Un modelele de videochat nu trebuie să aibă un aspect fizic 90-60-90, ci toate femeile sunt bine primite să facă videochat. Există un public pentru absolut toată lumea, indiferent de înălțime, kilograme sau culoarea părului. Un studio de videochat știe cum să îți pună în evidență atuurile!

 

5. Videochatul înseamnă prostituție

Complet fals, videochatul nu înseamnă deloc prostiturie, videochatul nu implică niciun fel de contact fizic între membrii și modele. Modelelor chiar le este oferită opțiunea de a face streaming non-nude, atât timp cât ele se simt bine în pielea lor. Prostituția este ilegală în România, iar cum am discutat la pasul 2, studiourile de videochat fac munca modelelor mult mai ușoară și legală, prin îndrumările potrivite. Studiourile mereu sunt de partea modelelor, mediul de lucru fiind unul cald și primitor.

Este adevărat că s-a realizat o impresie greșită încă de la început și a avut un efect de bulgăre în partea negativă, însă un studio de videochat îți este mereu alături în orice situație și nu te vei simți dată la o parte, asa cum o fac sa se simtă aceste mituri cand vine vorba despre industria videochat.

Videochatul poate schimba vieți, iar oportunitățile sunt nenumărate așa că niciodată nu e prea târziu să sări în acest tren, poti sa lasi la o parte toate aceste mituri despre videochat deoarece toate sunt false și exagerate. Un studio de videochat vine cu o pungă plină de beneficii pentru tine ca model și te va susține atunci când întâmpini probleme.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *