Folosesti jucarii sexuale? Iata cateva sfaturi despre cum sa te bucuri mai mult de performantele bateriilor!

Jucarii sexuale videochat

In prezent, cu toate ca jucariile sexuale pe care le folosesc multe modele de videochat au inceput sa includa acumulatori interni reincarcabili, inca exista variante si optiuni care se bazeaza pe energia oferita de baterii. Nu este nimic in neregula cu modelele care functioneaza cu baterii clasice, insa daca vrei sa le folosesti in siguranta si in mod eficient, acest ghid te va ajuta sa intelegi cum se depoziteaza bateriile, cum se incarca si cum se inlocuiesc.

Ce tipuri de baterii exista?
Pe langa acumulatorii interni care se incarca folosind mufa micro USB sau chiar USB-C, jucariile sexuale pe care multe modele de videochat le folosesc pot functiona cu baterii reincarcabile sau baterii clasice. Iata cateva detalii despre aceste tipuri de acumulatori:

– bateriile clasice, de unica folosinta, vor fi achizitionate deja incarcate si folosite pana la consumarea energiei. Dupa terminarea energiei, ele nu pot fi reincarcate de catre utilizator, insa trebuie aruncate responsabil, in puncte de colectare adecvate;

– bateriile reincarcabile vin incarcate partial, iar incarcatoarele speciale pentru priza vor asigura o incarcare completa de fiecare data cand consumi energia continuta. Aceste baterii pot fi de tip Li-ion, Ni-Cd sau Ni-MH, iar cel mai important aspect este sa pastrezi intact invelisul exterior al acumulatorului.

De ce sa cumperi baterii reincarcabile?
Pe langa faptul ca vei economisi bani, bateriile reincarcabile sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator. Astfel, poti reincarca o baterie de 500 de ori sau poti folosi si apoi arunca 500 de baterii de unica folosinta. Planeta iti va multumi daca alegi sa reincarci. Pentru a le pastra proprietatile pentru o perioada cat mai indelungata, bateriile reincarcabile trebuie scoase si depozitate separat atunci cand nu sunt in uz.

Atentie! Este normal ca bateriile reincarcabile sa se incalzeasca usor atunci cand le incarci, insa daca temperatura lor ti se pare prea mare, deconecteaza incarcatorul si afla daca aceasta problema se datoreaza bateriilor, invelisului protector sau incarcatorului.

Nu amesteca bateriile
Probabil ai fost sfatuita sa nu amesteci multe lucruri in viata. Tipurile de bauturi nu trebuie amestecate, diversele alimente trebuie consumate separat in majoritatea dietelor, iar viata personala si cea profesionala nu trebuie sa se amestece. Acelasi sfat este valabil si in cazul bateriilor. Unele modele de videochat folosesc destul de multe baterii, asadar acest sfat isi va dovedi utilitatea. Nu numai ca trebuie sa separi bateriile vechi de cele noi, dar nu trebuie nici sa amesteci batrii de la producatori diferiti. Aceste lucruri pot duce la un consum mai rapid al energiei, la deteriorarea acumulatorilor sau chiar la influentarea performantelor jucariei pe care o folosesti.

Incarca-le in siguranta
Primul pachet de baterii reincarcabile este achizitionat, de regula, impreuna cu incarcatorul potrivit. Astfel, nu ar trebui sa le reincarci in alt incarcator. In plus, atunci cand vrei sa achizitionezi un set nou baterii reincarcabile, asigura-te ca alegi acelasi model sau ca achizitionezi si un incarcator compatibil.

Nu confunda marimile
Acest sfat pare evident, insa graba si neatentia sunt lucruri omenesti. Daca ai cumparat baterii de tip AAA in loc de AA, nu le folosi in acelasi dispozitiv prin ajustarea conexiunilor dispozitivului. Desi accidentele de acest tip sunt minore, jucaria ta probabil ca se va strica.

Evita depozitarea in mediu umed
Probabil ai auzit si tu de persoane care tin bateriile in congelator pentru a le reincarca sau pentru a le mentine energia cat mai mult timp. Nu incerca sa faci asta! Schimbarile bruste de temperatura si umiditatea care se creeaza prin condensul aparut in frigider/congelator vor deteriora foarte rapid bateriile. Respecta indicatiile de pe ambalaj: depoziteaza-le intr-un mediu uscat si ferit de razele soarelui.

Arunca-le responsabil
Grija pentru mediul inconjurator nu este ceva cu care sa iti fie rusine, ci un lucru cu care te poti mandri. Asigura-te ca reciclezi bateriile folosite prin aruncarea lor in locurile special amenajate. Poti gasi astfel de cutii de reciclare baterii/becuri in majoritatea mall-urilor si hypermarketurilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *