Realitate virtuala – experienta de videochat va parea mai reala ca niciodata!

VR Videochat

In curand, adultii din toata lumea se vor bucura de 1.000 de modele de videochat care transmit imagini cu ajutorul camerelor video pentru realitate virtuala. Daca inca nu ai auzit de divertismentul pentru adulti bazat pe realitate virtuala, atunci trebuie sa stii ca va fi ceva incredibil. Site-urile cu filme pentru adulti deja au material adaptat realitatii virtuale care da sansa vizitatorilor de a se bucura de o experienta iesita din comun. Practic, atunci cand “vezi” un astfel de videoclip, ai senzatia ca te afli in aceeasi incapere cu actorii.

O companie care se ocupa cu dezvoltarea tehnologiilor de realitate virtuala promite, conform publicatiei britanice Daily Star, sa ofere circa 1.000 de camere pentru realitate virtuala modelelor de videochat. Practic, foarte curand, membrii site-urilor de videochat vor avea ocazia de a interactiona online cu modelele de videochat pe care le admira printr-un device special care le va oferi experiente de o intensitate aparte. Fanii divertismentului pentru adulti din toata lumea se vor bucura de o apropiere fara precedent de modelele favorite, iar aceasta categorie speciala de experiente VR va oferi mai multa satisfactie ca niciodata.

Presedintele companiei Terpon (care dezvolta tehnologii pentru realitatea virtuala), Jean-Claude Artonne, isi propune sa ofere gratuit 1.000 de camere VR modelelor de videochat de succes. Acesta a declarat urmatoarele: “Vrem ca clientii nostri (modele de videochat) sa aiba cele mai noi tehnologii disponibile astazi pentru ca admiratorii lor sa se poata bucura de experiente de cea mai buna calitate. Va mai pot spune ca fiecare performer va putea sa inlocuiasca camera cu una noua la fiecare 4-6 luni in primul an si la fiecare 9-12 luni dupa aceasta perioada.”

Evident, modelele de videochat se vor bucura la auzirea acestei vesti, dat fiind faptul ca nu toate au banii necesari pentru a achizitiona astfel de tehnologie. Realitatea virtuala castiga popularitate pe zi ce trece, asadar folosirea unei astfel de camere va aduce mai multe vizualizari si mai mult trafic pe paginile de profil ale acestor modele de videochat.

Statisticile de pe site-urile cu continut pentru adulti arata ca numarul vizualizarilor videoclipurilor VR creste pe zi ce trece. Astfel, aceasta categorie noua se va bucura, in curand, de popularitate foarte mare. Prin oferirea in mod gratuit a camerelor VR catre 1.000 de modele de videochat, compania isi propune sa accelereze cresterea interesului in continutul creat folosind aceasta tehnologie, atragand milioane de adulti din intreaga lume.

Folosind realitatea virtuala, membrii site-urilor de videochat vor avea sansa de a “se apropia” foarte mult de modelele preferate, intrucat aceasta tehnologie ofera o experienta imersiva de vizualizare a continutului adult. O casca VR acopera campul vizual in intregime, astfel ca utilizatorul nu mai rebuie sa isi concentreze privirea supra monitorului pentru a se bucura de continut.

Ce modele de videochat se vor bucura de noua tehnologie?

Compania va oferi 500 de camere VR celor mai populare modele de videochat din industrie, iar celelalte 500 de camere vor ajunge la modelele care sunt “trending” pe marile site-uri de videochat. Astfel, din perspectiva membrilor acestor site-uri, scenele de senzualitate vor creste in intensitate, iar timpul petrecut in compania modelului va fi o experienta greu de uitat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *