Le-ai spus parintilor ca lucrezi ca model? Daca nu, iata cateva sfaturi pentru a le da vestea mai usor!

sfaturi videochat

Multe modele la inceput de drum cauta sfaturi videochat din partea echipei de training si a modelelor cu experienta, iar una dintre marile intrebari este: “Cum as putea sa le spun parintilor ca lucrez in videochat?” Indiferent de domeniul in care lucrezi, inceputul este foarte greu, asa ca probabil ai nevoie de sustinerea parintilor si a persoanelor apropiate pentru a depasi obstacolele din plan profesional si pentru a reusi sa iti cladesti o cariera de succes.

Cu toate ca mentalitatea s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, risipindu-se “misterul” ce acoperea videochatul, persoanele care nu sunt la curent cu noutatile din mediul online inca ar putea avea preconceptii legate de activitatea de model. Tocmai de aceea, ne-am propus sa iti oferim cateva sfaturi videochat care sa te ajute sa dezvalui parintilor tai sursa ta de venit, mai ales daca ai tai sunt “de stil vechi”.

In primul rand, trebuie sa alegi cu grija momentul potrivit si sa gasesti o maniera buna de a explica activitatea pe care o intreprinzi. Pana la urma, acest job nu este diferit de celelalte din mediul online, iar beneficiile de care te bucuri in cadrul unui studio modern sunt de-a dreptul impresionante. Iata ce sfaturi videochat ti-am pregatit legate de momentul in care le “dai vestea” parintilor tai!

Incepe cu adevarul
Cel mai bine este sa pregatesti, inainte de a incepe discutia, cateva argumente si detalii pe care parintii tai le pot intelege. Ideal ar fi sa nu creezi o confuzie chiar mai mare. Atunci cand crezi ca este momentul potrivit, spune-le ca te-ai angajat recent la un studio de videochat cu renume. Daca au un mod conservator de gandire, informatia i-ar putea lua prin surprindere, asadar nu te grabi sa le explici de ce ai facut asta. Lasa-i sa vina ei cu intrebarile (pe care le-ai anticipat si la care deja ai un raspuns pregatit) si ofera-le raspunsul intr-o maniera calma, astfel incat sa inteleaga clar tot ce le explici. Vorbeste-le de beneficiile pe care le ai in cadrul studioului si despre traseul profesional pe care vrei sa il urmezi.

Cum sa prezinti beneficiile
Dezvoltarea profesionala si cea personala merg mana in mana in cadrul unui studio de videochat, asa ca trebuie doar sa te gandesti cum le vei explica parintilor ca vei progresa (sau ce progres ai constatat deja). Sesiunile de training si exersarea zilnica a limbii engleze influenteaza foarte mult dezvoltarea ta, iar calatoriile peste tot in lume, aprecierea profesionala si ocazia de a participa la diferite evenimente internationale din domeniu te pot ajuta sa progresezi foarte mult. Multe studiouri iti dau sansa de a-ti alege programul de lucru, asa ca mai poti spune ca iti ramane si timp pentru seminariile de la facultate.

Explica-le, cu calm, de ce nu sunt adevarate preconceptiile pe care le au
Inca exista mituri si idei preconcepute despre videochat, asa ca intelegerea si explicarea acestora este unul dintre cele mai bune sfaturi videochat. Ai putea sa expui, pe scurt, detalii despre activitatea ta de zi cu zi, despre faptul ca sustii conversatii folosindu-ti mintea si personalitatea, nu corpul. Castigurile sunt cinstite, impozitele sunt platite, iar conditiile de lucru sunt excelente. Te bucuri de respect la locul de munca, apreciere si o echipa tanara care te sustine si te ajuta sa progresezi.

Indiferent de reactia parintilor tai, nu trebuie sa te superi pe ei. Vor intelege pana la urma, trebuie doar sa fii rabdatoare si sa nu te descurajezi. Important este sa le arati ca intelegi punctul lor de vedere, insa trebuie sa inteleaga si ei ca esti responsabila sa alegi cel mai bun curs profesional pentru viitorul tau. In orice caz, adevarul este cea mai buna varianta de urmat atunci cand dai aceasta veste parintilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *