Stiai ca poti face videochat si fara sa te dezbraci?

modele de videochat

Ca sa devii un model de videochat de succes, trebuie sa intelegi foarte bine fenomenul si industria divertismentului pentru adulti. Trebuie sa intelegi cui te adresezi si de ce te cauta tocmai pe tine. Sau de ce NU te cauta pe tine. Trebuie sa iti dai seama de lucrurile pe care membrii site-urilor de profil vor sa le vada, sa le experimenteze si sa le auda in timpul petrecut pe site.

Dupa cum ai observat din cele de mai sus, aspectul fizic nu este decisiv in modelarea succesului tau in aceasta bransa. Daca exista aplicatii de telefon care pot inlatura orice imperfectiune a corpului in poze, iti inchipui ca machiajul profesional si softurile de ultima generatie din cadrul marilor studiouri de videochat iti pot imbunatati imaginea pana la punctul in care te reindragostesti de tine. Subiectul acestui articol este, insa, altul: videochatul glamour. Acea activitate pentru adulti in care scopul nu este sa te dezbraci, ci sa duci abilitatile de conversatie si flirt la nivel de arta.

Majoritatea barbatilor care cauta compania unui model de videochat vor sa se bucure, de fapt, de o personalitate placuta intr-un corp frumos. Tocmai de aceea, trebuie sa inveti sa ii asculti, sa ii incurajezi si sa ii relaxezi. Foarte multe persoane sunt izolate emotional, asa ca multi barbati sunt in cautarea experientei de prietenie, sentimentului de relatie, de apropiere. Acest fenomen este cunoscut ca “the girlfriend experience” si multi barbati sunt dispusi sa plateasca foarte mult pentru aceasta senzatie. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il cunosti este ca acestia nu urmaresc sexul. Daca vor sex, sunt multe alte variante prin care pot satisface aceasta nevoie.

Exista multe modele de videochat glamour care se bucura de castiguri impresionante, asemenea celor care ofera continut adult. Deosebirea este ca nu sunt nevoite sa se dezbrace sau sa organizeze show-uri erotice. Unele studiouri cauta astfel de modele de videochat pentru platformele cu care colaboreaza, iar marea parte a interactiunii dintre model si membru va implica conversatia pe anumite subiecte de interes. Cu toate acestea, cheia este sa mentii atentia si interesul membrilor, asadar va trebui sa aplici tehnici de comunicare si seductie foarte bine puse la punct de specialistii din cadrul studioului pentru care lucrezi.

In plus, echipa de training din cadrul fiecarui studio de succes invata modelele de videochat sa controleze perfect interactiunea de pe platforma. Vei invata teoria din spatele activitatii, vei descoperi subiecte interesante de conversatie si vei exersa roluri pe care ai putea sa le joci pentru a atrage cat mai multi membri platitori.

De cele mai multe ori, empatia de care dau dovada aceste modele de videochat glamour le transforma in „terapeuti” online excelenti. Astfel, sesiunile private pot dura ore intregi, iar modelul se poate bucura de castiguri foarte mari folosind doar sensibilitatea si naturaletea in exprimare. Castigurile sunt influentate de experienta pe care o ai si de eficienta sesiunilor de training, insa un studio mare intotdeauna va sti cum sa isi mentina in top echipa de modele de videochat.

Cu ocazia filmarii documentarului “Cam Girlz”, regizorul si producatorul Sean Dunne a intervievat foarte multe modele de videochat si admiratori ai acestora. In urma acestei experiente, a declarat ca unul dintre admiratori a descris fenomenul ca fiind “mai putin ca un club de striptease, mai mult ca un pub cu o barmanita sexy pe care toata lumea vrea sa o faca sa rada”. Dupa realizarea filmului, Dunne a declarat ca “principala atractie, atat pentru modele, cat si pentru membri, este acea conexiune instantanee. Oamenii au nevoie de aceasta relaxare… videochatul este ca iubirea la robinet, iar pe masura ce comunitatea creste si se dezvolta, fenomenul devine mai nuantat si mai satisfacator”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *