Mituri si fabulatii despre videochat – Interviu cu un PR Manager din domeniu

modele de videochat

Industria pentru adulti inca reprezinta un tabu pentru mintile conservatoare, astfel incat multe preconceptii ale persoanelor care nu au luat vreodata contact cu fenomenul se abat si asupra videochatului. Unele sunt rautati, altele sunt doar minciuni, insa pentru orice persoana care a folosit vreodata Internetul, acestea starnesc rasul. Ne-am propus sa adunam cateva astfel de “mituri” si sa le discutam cu Andra Chirnogeanu, PR Manager in cadrul celui mai mare studio de videochat din tara si din lume, Studio 20. Printre pauzele de ras, Andra a incercat sa trateze cu seriozitate aceste fabulatii. Iata ce a iesit!

– Unii cred ca fetele dintr-un studio de videochat sunt prostituate. Ce zici de asta?
– E o preconceptie intalnita des. Vezi o fata sexy, iti zambeste, arata bine, poate isi va da jos hainele pentru tine. Unele persoane asociaza lucrurile astea cu prostitutia. Vezi tu, modelele dintr-un studio videochat fac asta numai in fata camerei. Nu sunt papusele pe care le poate lua cineva acasa. Nu se intalnesc cu niciun membru in afara site-ului, ignora mesajele cu date personale de la interlocutori si in niciun caz nu ofera ele date de contact. Au ales sa lucreze intr-un studio de videochat tocmai ca sa evite contactul cu membrii in viata reala.

– Modelele de videochat sunt „sclave sexuale”. Pe asta ai auzit-o?
– Asta-i cel mai amuzant lucru pe care il aud. Industria sexului este foarte banoasa, iar stirile prezinta cazuri extreme din Columbia sau Europa de Est. Fiindca sunt impresionati de ce vad la televizor, unii oameni cred ca modelele dintr-un studio videochat sunt fortate sa lucreze. Mai mult, unii merg pana la parerea ca aceste fete sunt rapite de acasa si incuiate intr-o camera in care singura lor optiune este sa se dezbrace.

Adevarul e ca modelele de videochat care lucreaza de la studio sau chiar de acasa au un contract legal de munca, isi platesc impozitele si au foarte mare grija de sanatatea si aspectul lor fizic. In plus, fiecare model trece printr-un interviu pentru a fi acceptat in echipa unui studio videochat, iar echipa de recrutare analizeaza motivele pentru care fiecare candidat vrea acest job, nivelul sau de limba engleza si obiectivele pe care si le-a setat.

– Unii spun ca modelele de videochat sunt frumoase, „dar proaste”. Ce parere ai?
– Poate daca vezi o fata frumoasa jucand un rol in fata camerei, mintea ta nu accepta decat faptul ca prostia este singurul motiv din care ar face asta. Adevarul este ca majoritatea modelelor dintr-un studio videochat premium vorbesc cel putin doua limbi straine, au absolvit liceul sau facultatea si deja au propriile planuri de business. Fiindca domeniul face posibile castiguri deosebite, multe modele de videochat investesc si in alte business-uri.

– Studiourile de videochat sunt, de fapt, bordeluri…
– Bineinteles, managerii si actionarii din cadrul respectivelor studiouri sunt “pestii” lor, nu? Hai sa va povestesc cum este, mai precis, intr-un studio videochat! Exista un departament de training si suport tehnic, un birou al managerului, un contabil si, in functie de studio, un departament de marketing care vine cu idei noi de promovare. In afara de aceste lucruri, modelele lucreaza in camerele lor cu design special. Singurii barbati “de afara” care pasesc intr-un studio videochat sunt baietii care livreaza pizza sau flori, asa ca toate preconceptiile de genul asta nu au niciun sambure de adevar.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *