Un model de videochat vorbeste despre independenta, continutul adult si alegeri

modele de videochat

Videochatul poate aduce satisfactii financiare foarte mari, insa nu este o reteta de succes pentru persoanele care asteapta ca banii sa pice din cer. Modelele de videochat care sunt serioase, asumate, responsabile si perseverente se bucura chiar si de zeci de mii de dolari pe luna. Pe langa calitatile pe care trebuie sa le ai si tehnicile pe care trebuie sa le deprinzi, insa, cel mai important este timpul.

Sunt modele de videochat de succes care intr-adevar se bucura de independenta financiara oferita de acest domeniu si sunt modele de succes care abandoneaza aceasta activitate numai dupa cateva saptamani sau luni. Ca in multe alte domenii, succesul poate fi vazut numai prin lentila timpului, astfel incat daca “tragi linie” sub aceasta experienta prea devreme, s-ar putea sa nu mai dai o sansa viitorului.

Pe langa succesul care se cladeste pas cu pas si zi cu zi, modelele de videochat trebuie sa gaseasca si echilibrul moral, emotional si social. Desi femeile resimt o presiune sociala mare, modelele de videochat trebuie sa treaca si peste judecatile si mentalitatile invechite ale unor persoane, iar acesta este doar unul dintre obstacole. Tocmai de aceea, multe modele de videochat simt nevoia sa se destainuie cuiva din comunitate, iar gandurile asternute “pe hartie” sunt metoda perfecta. Astfel, oricand avem oportunitatea, oferim sansa modelelor de videochat de a se exprima liber pe platforma noastra. Acesta este si cazul Clarei, un model cu experienta care face o analiza a schimbarii aportului feminin in continutul adult odata cu aparitia site-urilor de videochat.

“Pentru mine, videochatul e ca striptease-ul, insa nu trebuie sa am contact vizual direct cu persoana pentru care dansez. Inca implica fizicul, insa numai eu ma ating. Sunt constienta ca sute de oameni se uita la mine, insa tot ce vad eu este o imagine cu mine in coltul monitorului. Simturile imi sunt stimulate, insa intreaga experienta nu are componenta contactului uman. Ca striptease-ul, insa trisat: ca la un joc de poker din filme in care eroul are asii in maneca.

Atunci cand am avut primele contacte cu continutul adult ca preadolescenta, acest continut era bazat pe accesibilitate. Daca-mi aduc bine aminte, intai am vazut cateva reviste pentru adulti, apoi o caseta video, iar apoi a aparut internetul. Majoritatea marilor site-uri pentru adulti ofereau, in general, videoclipuri cu cupluri straight in care raportul de putere era intotdeauna in favoarea barbatului.

Pe masura ce industria pentru adulti se digitalizeaza in diferite moduri, videochatul ofera o platforma libera tuturor celor care vor sa puna sub semnul intrebarii continutul adult clasic. Site-urile de videochat ofera autonomie deplina femeilor independente. Acestea pot sa controleze productia, designul platoului de filmare, distributia, zonele din care poate fi accesat respectivul continut video si modul de promovare si vanzare. Practic, modelele de videochat au propriul brand si sunt responsabile de absolut toate detaliile succesului lor.

Sunt total independenta, asadar pot sa intru online la orice ora din zi si din noapte. Am un profil respectat pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de videochat freemium din lume. Membrii premium ofera tips modelelor de videochat prin intermediul token-urilor de pe platforma. La fiecare tip, sunetul monedelor care cad parca intr-o dimensiune digitala iti intrerupe concentrarea. Fiecare model face ce vrea in propriul chatroom. Membrii platesc pentru compania modelului fie in show-uri private cu sistem ‘pay per minute’, fie prin tips-uri oferite in chatul public.

Platoul meu de filmare este si studio, si dormitor personal. Echipamentul pe care il folosesc pentru a-mi desfasura activitatea a fost obtinut de-a lungul anilor: camera web si luminile de studio mi-au fost trimise de un admirator anonim din wishlist-ul pe care l-am creat, tata mi-a daruit un computer performant, iar patul si diferitele saltele pliabile sunt convertite intr-o scena pentru spectacolele pe care le ofer.

Banii pe care ii castig imi aduc internet de mare viteza, prajituri si dulciuri de la o cofetarie pe care o apreciez de cativa ani si cele mai interesante seturi de makeup pe care le gasesc online. Practic, videochatul si castigurile pe care le asigura imi ofera libertatea de exprimare artistica.

Oferirea continutului off-site precum videoclipuri pe Snapchat si seturi de fotografii tematice sunt decisive pentru cresterea acestor venituri si pentru cladirea unei baze consistente de admiratori. Munca modelelor de videochat, in viziunea mea, este dominata de filtrarea comunicarilor de tip ‘spam’ in cautarea conexiunii cu persoane care gandesc la fel ca ele.

Privesc membrii fideli pe care ii am ca persoane care incearca sa cumpere disponibilitate si prietenie. Videochatul este despre construirea unei comunitati, iar acest demers presupune efort constant din punct de vedere emotional, mental si fizic. In unele perioade, imi mai trec prin minte ganduri de urmarire a unui alt traseu profesional, cu conditia ca acest nou job sa imi poata sustine spiritul artistic la fel de bine ca videochatul. Daca as lasa in urma domeniul, as abandona o intreaga comunitate pe care m-am chinuit sa o cladesc in decursul a multi ani. Nu stiu cate persoane pot intelege asta, insa membrii au devenit persoane care ma intretin, dar sunt si prieteni in acelasi timp.

Un tip cu care am iesit la un moment dat la o intalnire mi-a spus ca ‘o femeie cu o strategie sexuala bine pusa la punct este intimidanta’. Atat disconfotul respectivului legat de independenta mea sexuala, cat si mentalitatea generala cu privire la videochat provin dintr-o rusine confuza pe care societatea incearca sa o arunce asupra femeilor. Nu ma caracterizeaza deloc acea rusine. O femeie care ia decizii referitor la sexualitatea ei nu ar trebui vazuta in niciun alt mod decat inteligenta.

Femeilor li se insufla cumva ideea ca materialul adult nu li se adreseaza. Suntem vazute ciudat atunci cand vizionam un videoclip pentru adulti, cand realizam un videoclip pentru adulti sau cand ne exprimam sexualitatea. Viziunea societatii actuale asupra sexului este nociva fiindca este needucata, concentrandu-se exclusiv asupra ideii ca materialele pentru adulti sunt numai pentru barbati. Avand o implicare in continutul adult, pot spune ca femeile sunt implicate in acest fenomen cu aceeasi pasiune.

Apreciem continutul adult si avem de castigat de pe urma materialelor de acest tip. Daca suntem performeri, daca suntem staruri ale industriei pentru adulti, cum se face ca domeniul adult nu este si pentru noi?”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *