Motivele mele – confesiunea unui model de videochat

modele de videochat

Niciodata nu stii unde te poate purta viata, intrucat majoritatea planurilor pe care le facem pentru viitor ajung sa necesite o multime de modificari sau chiar schimbari total de directie atunci cand le punem in aplicare.

Astfel, unele modele de videochat au “cantarit” aceasta directie profesionala mult timp inainte sa inceapa activitatea, in timp ce altele au intrat in acest domeniu printr-un impuls de moment.

Motivele sunt diferite de la o persoana la alta, asadar acest articol cuprinde punctul de vedere al unui model de succes, Shirley. Descopera ce a motivat-o pe ea sa inceapa activitatea de modeling online si ce sfaturi are pentru modelele aflate la inceput de drum!

“Daca ar trebui sa aleg un singur motiv pentru care am devenit model de videochat, acest motiv ar fi independenta. In acel moment, locuiam impreuna cu prietenul meu (despre care am aflat ca ma si insela) si depindeam de el din punct de vedere financiar. Sentimentul de neputinta pe care il simteam din cauza faptului ca nu ma pot intretine era umilitor si imi distrugea demnitatea.

Cautam sa ma angajez ca ospatar pentru o vreme, insa atunci cand am comparat aceasta activitate cu cea de videochat, am constatat ca diferenta este uriasa. Puteam castiga mult mai mult ca model de videochat si puteam face totul din confortul casei mele. Ospataria nu era ceva deosebit de atragator pentru mine, mai ales din moment ce sunt foarte confortabila cu sexualitatea mea si o pot exprima online fara retineri.

Banii sunt doar unul dintre motivele pentru care foarte multe fete aleg videochatul, insa potrivirea cu acest domeniu nu depinde de nevoile financiare, ci de personalitate. Din acest punct de vedere, personalitatea mea este extrem de compatibila cu domeniul modelingului online, iar motivatia financiara exista, intrucat voiam sa imi castig independenta cat mai repede.

Daca esti ca mine, probabil ca te vei descurca foarte bine ca model de videochat inca din primele luni, insa sunt unele lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa incepi aceasta activitate. In primul rand, trebuie sa intelegi ca fotografiile si videoclipurile cu tine vor fi vazute de ochi straini. Acesta este un detaliu pe care multe modele de videochat incepatoare il constientizeaza numai atunci cand incep activitatea propriu-zisa. Trebuie sa accepti faptul ca multe persoane din online iti vor admira corpul, vocea, rasul si personalitatea, dar si ca exista persoane care te vor critica.

Mai mult decat atat, trebuie sa intelegi dinainte ca activitatea de model de videochat nu inseamna doar sa stai relaxata toata ziua in fata camerei.

Daca vrei sa ai succes in acest domeniu, va trebui sa perfectionezi aspectul, gesturile, conversatia si multe altele. Pe langa acestea, va fi necesar sa petreci mult timp promovandu-ti imaginea pe social media si gasind o strategie eficienta de a castiga bani din videochat din mai multe surse.

Eu, de exemplu, cred ca vorbesc cu membrii fideli prin social media aproape la fel de mult cat timp petrec in fata camerei. Sesiunile zilnice nu sunt decat una dintre activitatile profesionale ale unui model de videochat de succes.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *