qrush.com: Noua Alternativă OnlyFans

OnlyFans a început să devină un site destul de greu de manageriat pentru creatorii de conținut online. De la conturi șterse fără niciun motiv, la membrii cărora li se solicita datele biometrice, OnlyFans a început să decadă din ce in ce mai mult în ochii multor creatori de conținut. Trebuie să aștepți enorm de mult timp pentru a avea aprobat contul, iar comunicarea cu ei e adesea inutilă (e-mailurile nu primesc răspuns). Ei bine, asta nu sună atât de bine, draga OnlyFans, și de aceea tot mai mulți creatori de conținut au început să caute și să se înregistreze pe platforme alternative unde pot vinde mai bine.

Una dintre platformele care a avut o creștere imensă într-un timp deosebit de scurt (nici măcar un an de la lansare) este qrush. Din ce în ce mai multe modele au început să migreze către această nouă alternativă OnlyFans, dar cât de bună e oare, și câți bani pot câștiga cu adevărat creatorii de conținut din ea? Ei bine, hai să aflăm.

Ce este qrush?

Potrivit site-ului lor oficial, „qrush.com găzduiește artiști, modele, scriitori, antrenori de fitness etc. Dacă conținutul dvs. nu este aprobat de alte site-uri de socializare, îl puteți monetiza pe qrush! Puteți vinde videoclipuri online ca artist amator sau profesionist, puteți vinde imagini online ca un model nou sau cu experiență și puteți oferi abonaților dvs. orice tip de conținut vor. Profilul dvs. va fi public, dar conținutul pe care îl vindeți va fi privat. Stabiliți-vă prețurile și începeți în sfârșit să profitați de influența pe care o aveți în mediul online! ”

Sună bine, nu-i așa? Să îți monetizezi conținutul (pe care Instagram și Twitter sunt atât de geloase), sună splendid! OnlyFans plătește creatorilor de conținut 80% din tot ceea ce aduc, cu plăți primite la fiecare 21 de zile. Qrush?

Comisioane qrush

Veți fi încântați să aflați că, până la sfârșitul acestui an, creatorii de conținut câștigă 90% din vânzările totale pe care le fac pe site, cu retrageri săptămânale gratuite. TU, creatorul de conținut, vei primi 90% din totalul vânzărilor, după costurile pe care le percepe qrush. Aplicația oferă plăți săptămânale gratuite și protecții împotriva rambursării, astfel încât nu va trebui să îți faci griji de veniturile tale.

qrush te promovează pe rețelele sociale

Comparativ cu OnlyFans, qrush are grijă de creatorii săi printr-un marketing pe social media puternic. Sunt destul de mari pe Instagram și Twitter, și fanii lor nu fac decât să crească din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

„Qrush vă ajută să vă creați și să distribuiți conținutul, să creați un număr de abonați și să câștigați bani. Puteți promova noul dvs. album muzical, vă puteți arăta abilitățile de dans sau puteți vinde online videoclipuri, imagini și alt conținut privat, cu o plată de 90% până la sfârșitul anului 2021. ”

Câștigi bani pe qrush mai repede decât crezi

Nu contează dacă ești un creator de conținut cu experiență sau ești la proaspăt început de drum. Au propriile lor tutoriale și lecții, propria Academie, așa că ai tot ce îți trebuie ca să începi să faci bani repede.

„Puteți afla mai multe despre crearea unui profil care să aducă adepți din secțiunea Academiei noastre. Aici veți găsi ghiduri și articole despre cum să deveniți un influencer, cum să vindeți fotografii online, cum să vindeți videoclipuri online, cum să vă optimizați câștigurile, cum să utilizați platforma qrush și multe altele. ”

Credem că această platformă are un potențial imens de a deveni următoarea platformă de creare a conținutului virală, și prezicem că va depăși OnlyFans până la sfârșitul anului 2022. Am primit un feedback incredibil, atât de la modele de videochat, cât și de la membrii, iar noi prevedem un viitor destul de sclipitor pentru aplicație. Mult succes, și baftă la vândut conținut!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *