Cateva sfaturi pentru a-ti perfectiona abilitatile de sexting – Partea 1

sexting

Sextingul este o practica deosebit de populara astazi, iar multe modele de videochat ofera sexting prin intermediul abonarilor la conturile premium de Snapchat sau OnlyFans. Daca vrei sa descoperi cum sa dezvolti o strategie care sa iti aduca venituri suplimentare pe Snapchat, citeste ACEST articol.

Nu numai modelele de videochat folosesc sextingul pentru a deschide “apetitul” barbatilor, ci aceasta practica este una comuna in majoritatea cuplurilor moderne. Astfel, daca esti in cautare de “sexperienta”, recomandarile de mai jos se vor dovedi extrem de utile, indiferent ca mesajele sunt adresate iubitului tau sau membrilor tai fideli.

Trimiterea de continut explicit prin intermediul aplicatiilor de texting a devenit o metoda normala de flirt a generatiei noastre. Fie ca-i scrii tipului pe care tocmai l-ai intalnit, barbatului cu care ai o relatie de mai multi ani sau unui membru fidel de pe Snapchat, sextingul poate incita pe oricine si-i poate pastra interesul asupra ta.

In plus, este o metoda simpla si distractiva de a-ti anima viata sexuala, in special in perioada pandemiei. Cand vei incheia prima sesiune de sexting, barbatul caruia ii scrii nu se va mai putea gandi la nimic altceva in afara de fanteziile pe care i le-ai descris in mod explicit.

Cu cine sa porti astfel de conversatii?

Sincer, poti deschide discutii de acest tip cu oricine doresti. Indiferent ca este barbatul cu care ai o relatie stabila, unul dintre admiratorii tai fideli sau cineva caruia i-ai dat swipe right pe Tinder, reactia lui va fi favorabila atunci cand va vedea prima replica “neastamparata”.

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca acest tip de conversatie va inspira o relatie cu o puternica incarcatura fizica, asadar nu trebuie sa te astepti ca barbatul caruia ii trimiti genul acesta de mesaje sa vina cu un buchet de flori si sa te scoata la o cina romantica. Nu-i va sta gandul la cum sa te impresioneze, ci la cum sa te faca sa gemi de placere, insa cine spune ca asta-i un lucru rau?

Timingul este foarte important

Evident, daca “partenerul de sexting” este unul dintre membrii fideli ai canalului tau de videochat, atunci el va alege momentul potrivit pentru discutiile de acest tip. Mai greu este atunci cand vrei sa pornesti o discutie “aprinsa” cu un barbat pe care vrei sa-l revezi cu prima ocazie. Timingul este foarte important, intrucat nu vrei sa-l surprinzi atunci cand este intr-o sedinta cu seful sau atunci cand ia masa impreuna cu parintii.

Desi spontaneitatea pote fi extrem de distractiva, sextingul trebuie sa implice replici “fierbinti” de la ambii parteneri, asadar va trebui sa gasesti un moment in care amandoi va puteti concentra la discutie.

Daca vrei sa profiti de “factorul de risc” pe care un mesaj spontan il poate avea, trimite-i o poza incitanta cu tine atunci cand se afla la serviciu. Cu siguranta vei reusi sa ii captezi atentia pentru o “partida” de sexting imediat ce ajunge acasa.

Abordarea este foarte importanta, iar replicile si eventualele materiale foto/video pe care le trimiti ar putea sa ocupe mintea unui barbat saptamani la rand sau ar putea sa ii diminueze dramatic interesul pentru tine. Daca vrei sa descoperi mai multe detalii si recomandari despre sexting, citeste si PARTEA 2 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *