Sfaturi și trucuri pentru ședințe foto reușite

model, sedinta foto

Ca model de videochat, imaginea este foarte importantă. Fotografiile și videourile de pe profilul tău de model reprezintă cartea ta de vizită, primul contact cu viitorul membru. De aceea, de-a lungul carierei de model, pe lângă sesiunile de streaming online, vei avea și ședințe foto.
Iată câteva sfaturi și trucuri care te vor ajuta să ai parte atât de o experiență plăcută, cât și de material de calitate:

Tu și fotograful – o echipă pe aceeași lungime de undă

Este foarte important să alegi un fotograf profesionist cu care să fii pe aceeași lungime de undă. De aceea este important modul cum îți alegi fotograful – cere-i un portofoliu personal, să îți prezinte o idee de tematici de ședințe foto care crede că ți s-ar potrivi. Odată ce vei găsi persoana care să îți împărtășească viziunea, ședințele foto vor deveni o relaxare.

Tematica – un vis devenit realitate

sedinta foto, model

Un alt element esențial pentru o ședință foto de succes este să alegi o tematica potrivită. În acest sens trebuie să ai în vedere mai multe aspecte precum: personalitatea ta, forma corpului, stilul tău vestimentar, makeupul care ți se potrivește și, desigur, bugetul și locația de care dispui. Ședințele foto trebuie să fie micul tău vis devenit realitate, acum poți fi orice și oricine vrei tu să fii.

Pregătește-te din timp

Puțini sunt cei care știu cât timp și câtă dedicare presupune o ședință foto. Pentru a fi sigură că vei avea totul bine pus la punct în ziua ședinței, acordă-ți timp suficient. Astfel nu vei fi stresată pe ultima sută de metri cu toate câte le mai ai de rezolvat. Alege-ți ținutele și accesoriile potrivite, programează-te la makeup, vorbește cu makeup artistul despre ținute, ce culori vor predomina.

Odihnește-te înainte de ședința foto

somn, sleeping, sediinta foto, model

Dacă vrei ca pozele tale să fie perfecte, du-te odihnită la ședința foto. Dormi între 8 și 10 ore cât este recomandat. Nu numai că vei arăta foarte bine și vei avea un ten cu aspect proaspăt, dar vei face față stresului mult mai ușor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *