Faci videochat de acasa si ai cazut in rutina? Iata cum sa scapi de monotonie!

modele de videochat

Fiecare zi parca este o reluare a celei care tocmai a trecut? De vina nu este numai faptul ca nu schimbi scenariul, ci si maniera in care abordezi fiecare zi de lucru. Daca esti model de videochat si lucrezi de acasa, monotonia se poate instala deosebit de rapid, in special in prezent, cand pandemia care afecteaza intreaga lume este “vinovata” pentru inchiderea restaurantelor, cluburilor si salilor de fitness.

Daca simti ca te-ai blocat intr-o rutina anume, cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa planifici o vacanta, insa conditiile din prezent nu sunt tocmai propice pentru concedii. Ce ai putea sa faci? Cum ai putea sa scapi de monotonia pe care o aduce fiecare zi de lucru?

Schimba “peisajul”

Daca te-ai saturat de aceiasi patru pereti ai apartamentului sau casei tale, o schimbare de scenariu te va ajuta sa-ti recapeti concentrarea si spiritul pozitiv. Creierul iubeste schimbarile, asadar un mediu de lucru nou te va ajuta sa redobandesti motivatia pe care o aveai cand ai inceput aceasta activitate.

Nu trebuie sa faci un efort prea mare pentru a schimba mediul in care lucrezi. Ai putea sa incepi cu rearanjarea pieselor de mobilier in camera. Daca vrei sa schimbi total decorul, alege alta incapere din care sa lucrezi intr-una din zilele saptamanii.

Trebuie sa stii ca pana si daca aduci o planta noua in mediul tau de lucru, schimbarea te va ajuta sa percepi incaperea intr-un mod diferit. Micile modificari de scenariu pot avea un impact major asupra atitudinii tale. In plus, membrii fideli vor observa schimbarile pe care le-ai facut, apreciind varietatea.

Schimba obiceiurile

Daca simti ca esti blocata in rutina, probabil ca ti-ai format cateva obiceiuri foarte puternice in ultimele cateva luni. Este timpul sa nu mai apesi butonul de “repeat” in fiecare dimineata! Lucrul de acasa ofera flexibilitate, iar tu probabil nu profiti de acest beneficiu. Incearca sa aduci diversitate fiecarei zile de lucru.

Poti face un antrenament de abdomene in pauza de la mijlocul zilei sau poti exersa pe o bicicleta stationara. Ai putea sa rezervi ziua de miercuri pentru a te concentra asupra strategiei tale de promovare pe retelele de socializare.

In plus, ai putea incerca cateva tehnici de management al timpului care sa te ajute sa schimbi maniera de lucru si care sa iti creasca eficienta si productivitatea. Daca pastrezi obiceiurile si le aplici in fiecare zi, nu vei reusi decat sa te adancesti mai mult in rutina de care vrei sa scapi.

Incepe un proiect nou

Orice schimbare este binevenita atunci cand simti ca monotonia te apasa, motiv pentru care ai putea incepe un nou proiect care sa te ajute sa te dezvolti atat personal, cat si profesional. Poti incepe sa inveti o noua limba straina sau poti alege sa iti perfectionezi cunostintele de limba engleza cu ajutorul aplicatiilor disponibile pe orice telefon.

Daca strategia ta de business ar putea fi imbunatatita, incearca sa gasesti o noua sursa de venit de care sa profiti. Deschide un nou cont de Instagram, Snapchat sau OnlyFans si incearca sa te concentrezi pe eficientizarea strategiei de marketing. In plus, atunci cand vei reusi sa atragi membri noi, conversatiile cu acestia te vor reimprospata.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *