5 carti pe care orice model de videochat ar trebui sa le citeasca

model de videochat

Ca model de videochat, in special daca esti la primii pasi in acest domeniu, este deosebit de important sa te documentezi foarte bine inainte sa planifici o strategie si sa alegi o abordare pe care sa o aplici online.

Astfel, vei reusi sa eviti greseli de incepator care ar putea sa iti compromita confidentialitatea si siguranta. In plus, vei putea recunoaste membrii care incearca sa determine noile modele sa-si depaseasca limitele si nu vei ceda presiunilor facute de acestia.

Site-urile de videochat sunt vizitate de milioane de membri in fiecare zi, asadar diversitatea acestora va fi foarte mare. Tocmai de aceea, printre membrii care vor intra in chatroom-ul tau pot fi si persoane care cauta noi modele pentru a le cere foarte mult in schimbul unor recompense deosebit de mici, in special pe site-urile freemium.

Chiar si atunci cand ai deja experienta ca model de videochat, ideal ar fi sa continui perfectionarea tehnicilor de comunicare, de promovare si de seductie. Astfel, pe langa materialele informative despre videochat pe care ti le punem la dispozitie prin intermediul acestui blog, iata ce carti ai putea citi pentru a-ti mari setul de skill-uri!

Cam Girl 2.0: Make Boss Money at Home While Keeping Your Panties On

Aceasta este una dintre cele mai bune carti pentru modelele de videochat aflate la inceput de drum!

“Cum sa faci bani de acasa in conditiile pe care tu le impui, fara secretele si rusinea asociate, de regula, cu nuditatea. Cartea include informatii despre cum sa iti incepi cariera de model, de la detalii tehnice pana la cum sa gasesti o baza de fani si sa o dezvolti. In plus, vei invata despre cum sa iti faci fani pe viata si cum sa gestionezi situatiile critice.”

The Mistress Manual: The Good Girl’s Guide to Female Dominance

Daca vrei sa domini fiecare membru cu care interactionezi, aceasta este cartea pe care trebui sa o citesti cat mai curand!

“Plina de idei excelente, de la cum sa te porti atunci cand domini pana la lucruri pe care sa le faci cu persoana submisiva… atragatoare, fermecatoare si foarte foarte detaliata.” – Mistress Jezebel, Edenfantasys

“Metresa Lorelei Powers are o voce interioara minunat de autoritara, cu doza perfecta de agresivitate, sarm si inteligenta.” – Leandra Vane, The Unlaced Librarian

“O achizitie esentiala pentru orice femeie care vrea sa obtina placerea maxima din dominarea barbatului.” – Forum

model de videochat

Ho Tactics: How To MindF**k A Man into Spending, Spoiling, and Sponsoring

“Ho Tactics: How To MindF**k A Man into Spending, Spoiling, and Sponsoring expune pasii practici pentru a evolua de la o femeie care plateste nemteste la o femeie care este rasfatata. Ho Tactics ofera planul ce exclude sex referitor la cum sa transformi orice barbat in bancomatul tau personal. Nu mai pierde nopti cu barbati care nu-ti pot oferi nimic mai mult decat conversatie, nu mai fi intelegatoare cu barbati care sunt nerealizati, nu te mai multumi cu putin, nu te mai lasa dominata si invata cum sa seduci si sa distrugi!”

Influence

“Influence, o carte clasica despre persuasiune, explica psihologia persoanelor care spun ‘da’ si cum sa aplici aceste informatii. Dr. Robert Cialdini este un expert de seama in domeniul tot mai important al influentarii si persuasiunii. Cercetarile riguroase intreprinse timp de 35 de ani si un program de 3 ani de studiere a factorilor care declanseaza schimbari de comportament au dus la scrierea acestei carti deosebit de apreciate.”

“Vei invata cele sase principii universale, cum sa le folosesti pentru a fi convingator si cum sa le recunosti pentru a te apara atunci cand sunt aplicate impotriva ta. Perfecte pentru persoanele de orice tip, principiile din Influence te vor duce catre schimbari personale profunde si iti vor alimenta drumul catre succes.”

How to Win Friends and Influence People

“How to Win Friends and Influence People este la fel de utila acum precum a fost la momentul primei publicari, deoarece Dale Carnegie avea o intelegere asupra naturii umane care nu va fi demodata niciodata. Succesul financiar, credea Carnegie, este atribuit 15 la suta cunostintelor profesionale si 85 la suta abilitatii de a exprima idei, de a-ti asuma conducerea si de a entuziasma persoanele din jur.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *