Cum sa faci bani din videochat pe site-urile freemium? Partea 1

bani din videochat

Videochatul poate fi o activitate foarte profitabila sau poate fi o pierdere de timp, insa de tine va depinde totul. Atunci cand faci primii pasi in acest domeniu, nu vei sti foarte clar cum trebuie sa procedezi pentru a produce cu adevarat bani din videochat. In cazul in care lucrezi de acasa sau studioul pe care l-ai ales colaboreaza cu site-uri freemium si nu ti-a oferit sesiuni de training cu privire la activitatea ta din fata camerei, acest articol este pentru tine!

Ar trebui sa te dezbraci de la inceputul unei sesiuni sau ar fi mai bine sa astepti pana ce membrii platformei incep sa acorde tips-uri? Ar fi mai bine sa vorbesti foarte mult sau sa stai mai linistita si sa lasi misterul sa te invaluie? Sa incepi oare sa folosesti Snapchat pentru a-ti promova pagina de model sau nu merita osteneala? Tot ce trebuie sa stii despre cum poti castiga bani din videochat pe site-urile freemium vei gasi in randurile de mai jos!

Gaseste platforma potrivita
Daca studioul in echipa caruia esti colaboreaza cu anumite site-uri freemium, atunci deja ai gasit platforma pe care vei lucra. Daca vrei sa castigi bani din videochat pe cont propriu, va fi necesar sa gasesti un site potrivit pentru tine pe care sa te inscrii. Exista multe site-uri freemium care au trafic foarte bun, insa diferitele categorii de modele de pe site atrag vizitatori diferiti. Preferintele lor sunt diferite, detaliile pentru care platesc sunt diferite si metodele de fidelizare a admiratorilor pot fi, de asemenea, diferite.

Cel mai bun sfat este sa faci un top 5 al site-urilor freemium in functie de traficul pe care acestea il genereaza zilnic si sa iti acorzi timp sa studiezi fiecare site in parte. Uita-te pe paginile modelelor de succes, dar si pe cele ale modelelor cu putini membri activi. Analizeaza activitatea modelelor, felul in care si-au construit profilele si identitatea si detaliile cu care atrag membrii platitori. Dupa ce ai ales un site freemium si ai primit aprobarea de inscriere ca model, e momentul sa incepi sa faci niste bani din videochat.

Inceputul activitatii
Odata ce ai completat profilul cu o descriere interesanta si cateva fotografii care te avantajeaza, va trebui sa incepi sa “construiesti” o baza de admiratori prin acumularea a cat mai mult timp online. Asta inseamna ca va fi necesar sa alegi un moment al zilei in care sa te loghezi pe platforma si sa incepi sa transmiti live (poate dimineata, poate la pranz sau seara – in functie de preferintele tale si de momentele in care traficul pe site este foarte bun). In plus, va trebui sa respecti ora la care intri online si sa nu lipsesti nici macar o zi pentru cel putin doua saptamani. Prezenta online este decisiva, intrucat membrii care te vor vedea pe platforma foarte des se vor obisnui cu tine si vei incepe sa le starnesti curiozitatea.

Cu cat stai mai mult pe site, cu atat mai multi membri vor intra pe pagina ta si se vor obisnui cu imaginea ta. Exact asa vei incepe sa faci primii bani din videochat – totul este ca membrii sa se apropie de tine suficient incat sa inceapa sa te placa si sa cheltuie bani pe pagina ta.

Vrei sa afli mai multe? Citeste PARTEA 2 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *