Cum sa faci bani din videochat pe site-urile freemium? Partea 2

bani din videochat

Multe modele aflate la inceput incearca una-doua sesiuni de durata, sunt dezamagite de lipsa tips-urilor sau cuantumul foarte mic de bani castigati si se dau batute. Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face in orice domeniu, nu numai in videochat. Primele zile sunt mai grele indiferent de activitatea pe care o intreprinzi, iar cand te bazezi pe relatiile cu alte persoane, trebuie sa accepti ca acestea sunt cladite in timp. Tocmai de aceea, in PARTEA 1 a acestui articol am subliniat importanta unui program fix si foarte incarcat.

Poti sa ai un corp superb si o personalitate de care se indragosteste toata lumea, insa daca membrii tocmai te-au descoperit si inca nu au construit nicio relatie de prietenie sau simpatie cu tine, este foarte putin probabil ca acestia sa cheltuie bani seriosi pe pagina ta. Da, se poate intampla sa nimeresti un membru cu “dare de mana”, insa cele mai multe relatii trebuie cladite zi cu zi.

Asigura-te ca te implici 100% in activitatea de model cel putin pentru primele cateva saptamani. In plus, nu porni cu astaptari mari: probabil nu vei castiga foarte multi bani din videochat in primele tale sesiuni online. Dupa ce ai trecut de prima saptamana de sesiuni de durata, vei observa ca tips-urile sunt tot mai dese si ca valoarea castigurilor din videochat de care te bucuri este in crestere. Motivul este ca membrii care au inceput sa te placa vor incepe sa si cheltuie bani pentru a te sprijini in activitate si pentru a te vedea cat mai des. Partea grea se va termina, probabil, dupa doua-trei saptamani, atunci cand valoarea tips-urilor de la admiratorii fideli te va uimi pe zi ce trece.

Cele mai bune tactici pentru modelele incepatoare
Atunci cand esti online si observi ca numarul de membri de pe pagina ta (numarul de vizualizari) este foarte mic, ai putea deja sa te gandesti cum sa devii mai “agresiva” in atragerea membrilor pe canalul tau. Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face este sa iti dai jos hainele. Pe site-urile de tip freemium, in general, modelele de videochat complet sau partial goale vor avea un numar de vizitatori mai mare decat al celor complet imbracate.

Astfel, daca tot astepti ca membrii sa intre pe pagina ta si acest lucru nu se intampla in ciuda eforturilor pe care le faci, da-ti jos bluza sau chiar toate hainele si asteapta sa vezi reactia utilizatorilor online de pe platforma. Odata ce ai captivat atentia unui numar suficient de membri, ai putea incepe sa deschizi subiecte de conversatie si sa stimulezi discutia cu acestia.
Incearca sa starnesti cat mai mult interesul membrilor care te privesc. Poti face asta prin personalitatea ta si prin naturalete. Una dintre cele mai bune metode pentru inceput este sa discuti despre lucrurile de interes pentru tine si despre hobby-urile pe care le ai, indiferent daca acestea sunt sportul, jocurile pe calculator, filmele, deserturile care contin inghetata sau orice altceva care te ajuta sa discuti fara inhibitii si fara sa fii timida.

Este interesant si distractiv sa faci bani din videochat, mai ales atunci cand ai libertatea de a te exprima in voie, insa inceputul nu este deloc usor. Daca vrei sa stii toate detaliile care te pot ajuta sa pornesti pe drumul catre succes in videochat pe site-urile freemium, citeste si PARTEA 3 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *