Cum sa faci bani din videochat pe site-urile freemium? Partea 3

bani din videochat

In PARTEA 1 am reusit sa depasim detaliile tehnice si frica de inceput, iar in PARTEA 2 am discutat despre importanta programului fix si despre atragerea membrilor pe pagina ta. Pentru a te ajuta sa castigi bani din videochat cat mai repede, vom continua descrierea tacticilor de atragere a membrilor si vom arunca o privire si catre marketingul pe care l-ai putea dezvolta pentru a te bucura de castiguri videochat cat mai mari.

Fidelizarea membrilor
Pe masura ce membrii incep sa te cunoasca, vor deveni tot mai activi in conversatie si pagina ta de model va inregistra castiguri videochat tot mai mari. Acest proces este unul de durata, asadar nu trebuie sa te ingrijorezi daca vizitatorii tai se comporta ciudat sau sunt reticenti la primele vizite pe pagina ta. Daca iti faci treaba cum trebuie, acestia se vor relaxa, se vor obisnui cu personalitatea ta si vor incepe sa participe la discutii interesante. Totul este sa le mentii atentia si sa ii faci sa se simta confortabil si bineveniti pe pagina ta.

Daca te gandesti putin, atunci cand ajungi la un party cu foarte multe persoane, incepi sa vorbesti cu toata lumea imediat? Bineinteles ca nu, ci cauti fetele familiare cu care sa schimbi cateva vorbe, dupa care, usor-usor, incepi sa cunosti persoane noi si sa te simti mai relaxata. Trebuie sa te simti confortabil cu o persoana pe care tocmai ai cunoscut-o pentru a putea sa discuti liber, iar acelasi lucru este valabil si pe un site de videochat. Membrii vor incepe sa discute cu tine daca esti draguta, interesanta, deschisa si zambareata. Numai asa poti atrage castiguri videochat importante de care sa te poti bucura la sfarsitul fiecarei zile.

Cum sa folosesti Snapchat pentru a te promova
Marketingul, imaginea si publicitatea sunt factori care pot creste extraordinar de mult castigurile din videochat. Astfel, multe modele se folosesc de retelele sociale si de diferite platforme pentru a atrage cat mai multi membri in sesiunile de videochat. Foarte multe modele folosesc Snapchat pentru a se bucura de castiguri videochat suplimentare, insa exista doua metode pe care le poti incerca.

Unele modele aleg sa construiasca un cont “premium” de Snapchat la care monetizeaza accesul. Un astfel de cont iti poate aduce castiguri videochat suplimentare frumusele, fiind ca un site care genereaza venituri constante pe care te poti baza. Atunci cand esti la inceput, insa, nu ar trebui sa incerci sa vinzi accesul la profilul premium de Snapchat, ci sa deschizi un cont cu acces gratuit pentru a atrage cat mai multe vizualizari si pentru a-ti mari castigurile din videochat.

Modul in care poti face asta este pur si simplu sa deschizi un profil public de Snapchat unde sa postezi lucruri care atrag privirea si detalii interesante despre tine si prin intermediul caruia sa socializezi cu admiratorii tai. Atunci cand incepi o sesiune de videochat, anunta follower-ii de pe Snapchat ca esti live si vei avea mai multi membri fideli pe pagina de model. Asta inseamna discutii mai interesante, activitate mai captivanta si castiguri videochat mai mari.

Promoveaza-ti contul de Snapchat pretutindeni, inclusiv in subiectul sesiunii tale de videochat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *