Stiai ca exista mai multe tipuri de studio videochat? Iata diferentele dintre ele! (Partea 1)

studio videochat

Atunci cand vrei sa devii model de videochat si incepi documentarea in legatura cu aceasta activitate, vei gasi foarte multe anunturi de angajari videochat de la diferite studiouri. De regula, acestea nu sunt angajari propriu-zise, fiindca nu implica un salariu fix pe luna sau pe saptamana. Practic, vei colabora cu un studio de videochat si veti avea drepturi si obligatii egale.

Fie ca alegi sa colaborezi cu un studio sau nu, atunci cand esti model de videochat ai, practic, propriul business. In functie de studioul cu care colaborezi, te vei bucura si de anumite beneficii in urma acestei activitati, insa depinde foarte mult de ce tip de studio videochat alegi.

Evident ca stii mai multe studiouri videochat fizice, reale, insa stiai ca exista si studiouri de videochat virtuale? In randurile de mai jos, vei descoperi cateva detalii despre ambele variante, astfel incat sa intelegi exact rolul fiecarui tip de studio videochat si diferentele dintre ele. Daca vrei sa alegi in cunostinta de cauza, continua sa citesti!

Studio videochat clasic
Multe modele la inceput de drum se regasesc in situatia dificila de a nu sti exact de unde sa isi desfasoare activitatea. Aceasta poate fi o problema foarte mare atunci cand locuiesti cu parintii sau cand esti la facultate si ai o colega de apartament, videochatul de acasa poate crea foarte multe probleme atat cu colega, cat si cu vecinii (fiecare are cativa vecini “speciali”). Nu este indicat si nici necesar sa-ti bati capul cu videochatul de acasa, mai ales daca vrei sa castigi din aceasta activitate, motiv pentru care iti poti orienta atentia catre un studio videochat cu renume.

In primul rand, un studio de videochat iti va pune la dispozitie absolut tot echipamentul tehnic si non-tehnic de care ai nevoie pentru a face performanta in acest domeniu, astfel incat nu va fi necesar sa investesti niciun banut. Comisioanele standard aplicate de marile studiouri din lume (si din tara noastra) sunt in jurul valorii de 50% din totalul incasarilor, insa un studio videochat orientat catre performanta va oferi bonusuri modelelor, astfel incat poti creste procentul de care te bucuri pana la 65%.

Inca un avantaj decisiv de care te poti bucura intr-un studio videochat cu prestigiu este calitatea trainingului pe care il primesti la inceput de drum. Trainerii dedicati vor sta cu tine in fiecare zi si te vor invata sa folosesti echipamentul, platformele de videochat, sa iti setezi contul si sa iti completezi profilul.

Daca alegi un studio videochat cu adevarat performant, trainerii te vor ajuta sa iti perfectionezi inclusiv cunostintele de limba engleza si iti vor dezvalui cele mai bune tehnici de conversatie si captare a atentiei membrilor. Mai mult, studiourile mari investesc sume uriase in promovarea modelelor, asadar traficul pe pagina ta va fi unul deosebit de bun. Vei avea toate conditiile pentru a face bani din videochat chiar din primele zile de activitate.

Concluzia este ca un studio videochat fizic ales corect iti va oferi tot echipamentul necesar activitatii tale, training de specialitate care te va ajuta sa lucrezi eficient si productiv, un loc in care sa iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii si o echipa de profesionisti care sa te ghideze, sa te sustina si sa te ajute in orice problema, nu numai in ceea ce priveste videochatul.

Descopera detaliile despre studiourile de videochat virtuale in PARTEA 2 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *