Ce să faci cu membrii insistenți?

membrii insistenți

Îi știi deja! Membrii ăia care vin în camera ta doar ca să-ți strice vibe-ul și să-i gonească pe ceilalți sau ca să-ți ceară să faci ceva iar și iar. Orice model s-a confruntat de-a lungul timpului cu astfel de membri insistenți. Nu ai cum să scapi de el și mai devreme sau mai târziu îi vei vedea.  Totuși, nu e cazul să te panichezi. Există metode prin care te poți asigura că nu îți strici ziua și nici cheful.  Așa că ți-a pregătit un mic ghid care să te ajute cu această problemă astfel încât experiența ta online să fie una bună.

Nu te enerva!

Știm că asta e primul lucru pe care l-ar face oricine, dar un astfel de membru așteapt fix asta. Orice ar fi încearcă să-ți păstezi calmul indiferent de situație. Astfel vei putea să gândești mai clar și să vii cu soluții mai bune pentru ce se întâmpă. Totodată, membrul va vedea că nu îți stârnește nicio reacție și cel mai probabil va pleca.

Nu începe discuții

Dacă membrul e pus pe ceartă sau insistă cu un anumit lucru nu încerca să pornești o discuție cu el. În primul rând ai putea acorda atenție unor membrii care chiar merită asta, iar în al doilea rând riști să îți aglomerezi chat-ul cu o ceartă inutilă care nu va face altceva decât să-ți gonească ceilalți membrii.

membrii insistenți

Block și de la capăt

Dacă membrul tot insistă sau observi că deja ți-a afectat starea îi poți da oricând block. Sigur, pe cele mai multe site-uri de camming nu e permanent, dar câteva block-uri repetate s-ar putea să-l învețe minte și să-l descurajeze din a mai veni în camera ta.

Chiar dacă insistă nu ceda

Vei vedea că vor veni membrii care vor insista să faci ceva anume. Vor cere iar ș iar chiar dacă nu primesc niciun răspuns în speranța că vei ceda ca ei să plece. La fel ca în cazul celor care vin doar pentru ceartă și cu acești membri trebuie să procedezi la fel. Rezistă tentației de a ceda și conversează cu ceilalți membrii care înțeleg ce ai voie și ce nu ai voie să faci în chat-ul free.

Ignoră-l și contiună ziua

Chiar dacă nu e chiar așa usor de făcut să-l ignori chiar e una dintre cele mai bune soluții. Asta nu înseamnă doar să nu discuți cu el ci să nu lași ca ceea ce spune sau face să te afecteze vizibil pe cameră. Zâmbește, dansează, vorbește cu membrii tăi ca și cum n-ar fi acolo. În cele din urmă va pleca pentru că va vedea că orice ar face nu ajunge la tine.

Nu recomandăm alte soluții extreme cum ar fi jignirile la adresa membrului sau angrenarea altor membrii împotriva lui. Camera trebuie să fie un mediu plăcut și relaxant, fără conflicte. Nici pornite de tine, nici de alții. Ai să vezi că dacă vei ține cont de câteva dintre sfaturile noastre membrii insistenți nu te vor mai deranja prea curând.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *