Experiență model de videochat: creează o conexiune bună cu membrii tăi

experiență model de videochat

Vrei să creezi o conexiune mai bună cu membrii tăi?

 

A fi model de videochat nu este ușor. Atragerea membrilor nu este ușoară. Nu-i ușor să-i faci să te viziteze în mod regulat … mai ales dacă tratezi videochatul ca pe o simplă muncă și o faci doar pentru bani.

Iată câțiva pași simpli pentru a crea o legătură apropiată cu membrii tăi și pentru a te bucura de o plăcută experiență de model de videochat:

  1. Pune întrebări și ia notițe – cel mai bun mod de a crea o conexiune este să găsiți lucruri pe care le aveți în comun. Pentru aceasta, trebuie să pui întrebări de la cele mai simple precum „Care este culoarea ta preferată?” la altele mai profunde ca „Dacă ai putea alege să ai o superputere pentru o zi, care ar fi alegerea ta?”. Încearcă să îi cunoști. Fiindcă ești o persoană atentă și dorești să porți discuții lungi cu ei, ia notițe constant. Acest lucru le va dovedi că ai acordat atenție personalității lor și se vor simți apreciați.
  2. Ascultă-i și cere-le mai multe detalii. Dacă cineva îți spune că este trist, nu-i zi „Oh, îmi pare rău pentru tine”, ci întreabă-l „Ce s-a întâmplat? Hai să vorbim despre asta”. Dacă nu ți-ai dat seama până acum, este timpul să realizezi că fiind model de videochat înveți multe despre psihologie. Ascultă și observă comportamentele membrilor tăi, spune lucurile potrivite la momentul potrivit. Arătă-le că îi înțelegi pe ei și problemele care îi deranjează.
  3. Împrietenește-te cu membrii, fă-i să se simtă prietenii tăi. Dă-le sfaturi în calitate de prietenă. Uneori, oamenii au nevoie de o opinie de la cineva care poate vedea lucrurile în mod obiectiv și persoana respectivă ești tu! Așadar, ascultă-i cu atenție, pune-le întrebări și spune-le părerea ta sinceră. Pentru ei ești psiholog, dar și prieten. Tratează-i ca pe vechii tăi prieteni pentru că de asta au nevoie. De asemenea, le poți împărtăși unele îngrijorări personale despre viață și viitor. Aceasta ar fi o situație din care toată lumea are de câștigat: le arăți cât de multă încredere ai în ei (ceea ce îi va determina ca și ei să aibă mai multă încredere în tine) și la rândul tău vei primi câteva sfaturi foarte utile de la ei. Fii onestă și arată-le calitățile și defectele tale. experiență model de videochat
  4. Trimite-le energie pozitivă! Fii raza de soare când au o zi proastă, arată-le partea bună a întâmplărilor neplăcute din viața lor (experiență, dezvoltare personală, învață ceva nou). Fă-i să vină la tine pentru că tu ești cea care îi poate face să se simtă mai bine într-o zi proastă.
  5. Trimite-le conținut personalizat! Nu trebuie să fie extrem de profesionist realizate, dar fă-le personal. Din când în când trimite-le un mesaj video, un bumerang cu tine în care faci fețe amuzante, o poză cu un fel de mâncare spunându-le că îți amintește de una dintre conversațiile pe care le-ați avut în urmă cu ceva timp, poze cu tine în timp ce faci cumpărături și încerci ceva ce crezi că le-ar putea plăcea.

 

Făcând toate aceste lucruri, vei câștiga prietenia lor și îți vor căuta compania de fiecare dată când vei fi online. Acum că ai citit aceste sfaturi din experiența altor modele de videochat, îți urăm succes în a le pune în practică!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *