Cum sa conduci o conversatie

Ce sa vorbesti cu membrii tai? Te regasesti probabil uneori in situatia in care conversatia pe care o ai cu membrii tai poate se duce intr-o directie pe care tu nu o vrei. Poate uneori simti ca nu ai ce sa mai vorbesti cu ei. 

Fie ca doar vrei sa conduci tu conversatia, fie ca vrei sa stii mai multe despre cum sa porti o conversatie, desi echipa de la suport este mereu acolo pentru tine, vei vedea ca atunci cand tu stii sa stapanesti convesatia, totul va decurge mult mai natural, iar membrul sa va indragosti de adevarata ta persoana

Ieși putin din pielea ta si priveste din perspectiva celuilalt. Ai avut vreodată pe cineva să vorbească la nesfârșit despre ceva despre care nu ai avut nici cel mai mic interes?

Diferite subiecte

Normal, nu o sa incepi sa vorbesti despre vreme, desi daca vrea el, e cu totul altceva, insa incearca sa abordezi subiecte vagi, comune, pentru a va cunoaste mai bine. Intreaba-l de unde este, daca ii place locul in care traieste, cum sunt oamenii, cum este ambientul, daca ar putea sa se mute de acolo. Poti ajunge sa vorbesti despre ziua curenta, ce planuri au pentru acea seara, ce au facut, ce le place sa faca. Unde se vad in viitor, ce si-ar dori sa faca daca ar putea face orice. 

Iti va arata o noua fata a lui. Vei parea interesata de viata lui, iar el va aprecia asta, multi dintre membrii vor sa poarte o conversatie normala cu o femeie frumoasa.

Felul de a vorbi

Impreuna cu limbajul corpului, felul in care vorbesti conteaza extraordinar de mult in cadrul unei conversatii. Incearca mereu sa inchei printr-o intrebare, pentru a lungi conversatia. Va da senzatia ca vrei sa aflii mai mult si mai mult despre cum este el cu adevarat. Incearca totusi sa mulezi aceasta tactica dupa felul membrului. In ochii unora ai putea parea doar ca esti insistenta.

Cere-i parerea. Da-i membrului impresia ca el alege. Joaca-te cu mintea lui pentru a il putea trage de limba. Spre exemplu alege-ti dinainte tu doua tinute. Intreaba-l pe membru pe care dintre ele o alege. Ii va da impresia ca el este in control si ca parerea lui e totul pentru tine, desi tu ai facut alegerea de fapt.

Ai grija sa ai mereu un vibe positiv. Sa pari entuziasmata si sa fii dispusa sa vorbesti. Nimanui nu ii place sa traga de cineva ca sa vorbeasca. 

Deeper level

Ce isi doreste cu adevarat?  Ce sa vorbesti cu membrii tai? Vei ajunge sa iti cunosti membrii in adevaratul sens al cuvantului. Sa stii exact ce le place, cum le place si cand le place. Cu cat vei aduna mai multe informatii despre membru, cu atat iti va fii mai usor sa fii tot ce si-a dorit el vreodata. Conversatia este uneori chiar mai importanta decat partea fizica. Invata sa asculti activ, sa completezi vorbele membrului, sa ii intri in minte si sa il faci sa se gandeasca doar la tine.

Tine minte : o conversatie buna la momentul potrivit poate sa iti schimbe complet perceptia despre o persoana.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *