Cum sa fii tu insuti pe camera

Sa fii model presupune multa munca si perseverenta. Trebuie sa fii mereu pozitiva, sa arati bine, sa stii sa jonglezi cu unele cuvinte, dar mai ales sa fii mereu sexi.

Cum faci toate astea? Prin ambitie si si dedicare, dar cel mai important, trebuie sa inveti cum sa fii tu insuti pe camera. 

De ce este important?

Probabil multe modele joaca un rol pe camera, varianta lor „live” este diferita de ce din viata de zi-cu-zi, lucru care nu este neaparat ceva rau. Totusi, probabil ca pana acum ai constientizat ca nu o sa te simti bine decat daca esti asa cum esti tu. Este inevitabil ca uneori sa iti iesi din rol, ori sa nu stii cum ar raspunde „personajul tau” anumitor circumstante. Cand iti dai frau liber personalitatii lucrurile se simplifica. Vei lua lucrurile natural, vei raspunde asa cum ai face-o normal si cel mai important, vei fii capabila sa mentii acele relatii fara efort, pentru ca membrii se vor indragostii de tine, nu de personajul tau, ceea ce va duce si la cresterea incasarilor.

Cum faci asta?

Nu trebuie sa iti pui viata pe tava, insa nu evita sa fii si pe camera asa cum esti in viata reala.

Asta iti va usura in primul rand viata tie. Vorbeste despre hobby-uri si experiente. Razi la un anumit tip de glume? Fa-o si pe camera. Iti plac anumite filme si seriale? Spune asta. Ai anumite pareri despre lucruri. Nu-ti fie rusine cu ele.

Incearca sa vorbesti cat mai mult despre ce iti place, ce te pasioneaza si ce iti doresti cu membrii. Nu incerca sa fii altcineva pentru ca la un moment dat va exista o ruptura. Vei avea surpriza de a vedeaca membrii apreciaza mai mult o persoana sincera, reala cu care simt ca au o conexiune.

Cum sa fii tu insuti pe camera referitor la sexualitate? Aici este cel mai recomandat sa fii cat mai naturala cu putinta. Sa spui exact ce iti place si ce nu, ce te atrage si in ce fel. Nu incerca sa impresionezi pe cineva pentru ca asta te poate duce in niste stari anxioase. Este bine totusi sa incerci lucrurile de care esti curioasa, sa experimentezi si sa descoperi ca poate sunt si lucruri de care nu stiai care iti plac. Totul trebuie sa fie intr-un echilibru.

Cum sa ajungi aici?

Fa un pas in spate, detaseaza-te si poarta o discutie cu tine. Fii sincera si spune-ti exact cum este realitatea, nu ce vrei sa auzi de la tine. Incepe de la lucrurile simple, lucrurile mici care te fac fericita si ajungi pana la subiecte importante, poate chiar incomode pentru tine. Ia in considerare asta mereu cand ai ceva de rezolvat, nu doar in viata de model. 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *