De ce sa vii la studio?

De ce sa vii la studio? Dupa ce ai luat hotararea de a te apuca de acest job probabil ca si tu te-ai intrebat daca e mai bine sa fii model la studio sau model de acasa. Stii cum este vorba aceea „pana nu ai trecut tu printr-un lucru nu stii care e adevarul”. Vei auzi pareri bune, vei auzi pareri proaste, dar cel mai indicat este sa auzi parerea cuiva din domeniu.
De ce este mai bine sa fii model din studio? Uite care e realitatea.

E bine sa te inconjori de oameni cu aceeasi ocupatie

Stim ca nu e genul de job de care auzi pe toate drumurile..Ei bine, auzi, dar nu cum ar trebui. E important sa te inconjori mereu de oameni care iti impartasesc ocupatiile. Munca poate fii obositoare sau stresanta in general. E bine sa ai cui sa ii spui problemele tale, nu? Ai colegi cu care sa discuti, sa razi, sa treci peste lucrurile grele. La urma urmei, un colectiv potrivit poate schimba orice situatie. Teama de singuratate e una dintre cele mai intalnite probleme a oamenilor din ziua de azi, iar statul acasa nu credem ca te ajuta sa o infrunti.

 

 

Poti fii consecventa

Avand o echipa in spate nu te vei da la o parte de la munca. Acasa stim cu totii ca oricat am vrea sa muncim, tot ne trezim stand degeaba pe canapea.
Urmand un program fix, avand parte de sfaturi zilnice si de contact cu alti oameni vei simti ca muncesti in fiecare zi pentru idealurile tale. Nimeni nu te va lasa sa fii delasatoare. Ai o problema ce trebuie rezolvata? Asta este un alt aspect unde toti te vor intelege. In schimb, niciodata nu te va lasa nimeni sa iti pierzi potentialul.

Echipa de suport

Aici povestea e putin mai lunga. Probabil nu crezi, dar in spatele unui model de succes se afla o intreaga echipa. Pornind de la partea tehnica unde cel mai probabil toata lumea are nevoie de ajutor. Nimeni nu stie cate detalli tehnice sunt in spate. Cei de la suport vor fii cel mai mare ajutor al tau, dar si prietenii tai. Vei avea parte de cursuri despre cum sa te comporti online, cum sa porti o conversatie, cum sa descoperi ce iti place, cursuri de limba engleza, lucru ce iti va creste atat incasarile, cat si cultura generala. Tototdata, e bine sa ai parte si de niste educatie financiara, sa vezi cum iti poti gestiona banii incat sa nu te mai regasesti niciodata in impas.

Unde sunt toate astea? La studio.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *