Cum faci membrii sa se indragosteasca

Pare usor, dar cum faci membrii sa se indragosteasca? Cel mai usor mod de a intra in mintea unui barbat este sa il faci sa se indragosteasca de tine. Uite cateva sfaturi:

Limbajul corpului

Auzim asta tot mai des, si pe buna dreptate, limbajul corpului este cel mai folosit, dar si folositor limbaj de pe intreaga planeta. Astfel putem vedea exact ce intentii are persoana cu care vorbim. Cum putem aplica asta pentru noi? Mimeaza anumite gesturi prin care membrii sa intelegea ca te indragostesti de ei. Joaca-te cu bijuteriile, ori cu parul in timp ce vorbesti cu ei, fastaceste-te, vorbeste pe un ton suav cu un ritm incet, ori tine-ti capul putin inclinat. Cel mai important, tine ochii in camera. Sunt semne mici, probabil ca nici nu iti dai seama de ele. Ceea ce e important este ca din perspectiva celuilalt pare ca tu esti indragostita!

Repetitia

Cum faci membrii sa se indragosteasca? Creeaza obisnuinta! Poate nu constientizezi ce putere ai asupra membrilor. Fa-i sa creada ca trebuie sa vorbeasca mereu cu tine. Cum faci asta? Prin repetitie. Daca vrei cu adevarat sa atingi succesul, ai nevoie de multa perseverenta. Vorbeste cu membrii si in timpul tau liber. Arata-le cum este viata ta obisnuita. Trimite-le poze si arata-le ce mananci, unde iti bei cafeaua, cum e traficul. Totul trebuie sa fie exact ca intr-o relatie normala. Gandeste-te ce ai impartasi zilnic cu iubitul tau, asa ar trebui sa fie si cu membrii. Vei vedea ca vor deveni in timp atat de obisnuiti sa vorbeasca cu tine incat nu vor mai lipsi din camera ta aproape niciodata.

Incurajeaza-i sa iti vorbeasca despre ce le place

Ne simtim mereu important atunci cand cineva ne intreaba despre ce ne place, despre ce am facut in acea zi, ori simplu ce parere avem despre un anume lucruri. Pune mereu intrebari membrilor tai. Cere-le parerea si chiar pune-o in aplicare. Nu trebuie sa fie neaparat pentru lucruri mari. Poti intreba si ce fel de lenjerie ar trebui sa porti, lasandu-i sa aleaga dintre doua variante pe care tu le ai deja. Intreaba- ce pasiuni au, ce le place sa faca, exact ca intr-o relatie normala.

Secretul este ca totul sa fie aproape de realitate. Sa te comporti asa cum cineva ai dori sa se comporte cu tine.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *