O zi proastă online. Cum o gestionezi?

O zi proastă

Zile proaste are oricine indiferent unde lucrează. Fie că vorbim de avocați, doctori, muncitori în construcții sau orice altă meserie. Ei bine, modelele de videochat nu sunt nici ele scutite de a avea o zi mai puțin bună. Oricât ai vrea să eviți inevitabil vei avea o zi care te va face să vrei să renunți la tot. Totuși, nu e cazul să disperi. Da, poate azi nu a mers tocmai bine, traficul a fost scăzut, membrii mai puțini, dar mâine e o nouă zi și o poți lua de la capăt.

Rezistă tentației de a îți arunca calculatorul sau laptopul pe fereastră și adună-ți forțele pentru a trece peste o altfel de zi.

Ține cont că nu e mereu vina ta 

Nu da mereu vina pe tine dacă ai o zi proastă. Câteodată nu ai control asupra a ceea ce se întâmplă așa că cel mai bine e să îți muți gândurile de la asta și să te pregătești pentru următoarea zi. Grijile și învinovățirea nu vor face decât să-ți afecteze starea și atitudiunea pe cameră și asta se va vedea imediat. Ca model de videochat trebuie să-ți cont că va exista mereu și puțin noroc implicat în munca ta. Poate nu vei putea convinge toți membrii să te ia în privat sau nu vei putea urca mai sus pe site, dar, în același timp te-ai putea trezi într-o zi că toate astea se întâmplă chiar dacă nu te așteptai. Fiecare zi e diferită, trateaz-o ca atare.

O zi proastă

Păstrează o atitudine pozitivă 

Chiar dacă pare greu trebuie să încerci mereu să vezi partea plină a paharului și să nu te lași doborâtă de o zi mai proastă. Propune-ți să nu mai lași o zi ca asta să te demoralizeze. Din contră,  las-o să te motiveze să-ți îmbunătățești show-ul, ținutele și încrederea în tine.

Fă ceva pentru tine

Nu ne place să recunoaștem, dar noi oameni avem tendința de a ne concentra pe o zi proastă atunci când ea se întâmplă, însă asta nu ne aduce nimic productiv. Dacă simți totuși că nimic altceva nu te ajuta atunci e ok să te decontezi și să faci ceva pentru tine. Ieși cu prietenele, petrece o zi doar uitându-te la seriale pe Netlifx sau răsfață-te la SPA sau de ce nu la un restaurant cu mâncare bună. Orice îți face plăcere merge. Încarcă-ți bateriile și întoarce-te cu forțe proaspete online. Tu vei fi mai fericită și se va vedea în atitudine și membrii vor simți imediat că vibe-ul tău e unul bun.

Nu uita că o zi proastă nu îseamnă că toate vor fi așa sau că e ceva grești la tine. Videochatul are și o doză de noroc pe lângă multă, multă muncă. Când o zi nu merge, există mereu mâine și șansa unei noi încercări.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *