Cum mă ajută studioul pe partea de devoltare personală

dezvolarea personala

Pe perioada de pandemie, tot mai multe tinere au fost tentate să lucreze ca modele de videochat de acasă. Chiar dacă pare o variantă bună, lucrurile nu sunt atât de simple. Pe lângă partea tehnică de care se ocupă colegii de pe suport, ședințele foto-video profesionale organizate de către echipa de la studio, makeup artistul, există și o parte mai puțin cunoscută celor care nu cunosc această industrie – dezvoltarea personală. Munca de la studio te ajută și pe partea de dezvoltare personală.

Iată cum te ajută studioul să te dezvolți personal ca model de videochat:

Educație financiară

Una dintre primele lecții pe care le înveți când mergi la un studio profesional este cum să îți planifici bugetul în mod eficient. Vei învăța cum să procedezi a-ți gestiona cheltuielile și să economisești pentru a-ți atinge obiectivul propus.

Managementul timpului

dezvoltare personala

Să fii model nu este atât de simplu pe cât pare. Ai atât de multe de făcut și atât de puțin timp – makeup, postat pe social media, răspuns la mesajele membrilor, ședințe foto, curs de limba engleză, stai online minim 8 ore (uneori și mai mult dacă prinzi un privat lung la finalul turei), îți mai iei câteva pauze, și uite că ți-a trecut ziua împărțindu-te între serviciu și somn. Trainerul personal te poate ajuta să îți faci o listă de activități zilnice și să îți stabilești ordinea prioritară, astfel încât să incluzi și timpul tău cu tine în care să te relaxezi și să te bucuri de viață și de banii pe care îi faci.

Motivație

Colegii din studio sunt primii care sunt alături de tine când ai o zi proastă. Ei îți vor ridica moralul dacă e o zi cu trafic mai slab și vor avea grijă să îți aminească scopul pentru care ai venit la studio. De asemenea, ei mereu te vor motiva și te vor ambiționa să fii să fii mai bună, să îți depășești limitele, te vor lăuda când vei vei avea o zi bună sau îți vor arăta cum să remediezi anumite probleme, blocaje întâmpinate, astfel că te vei afla într-o continuă dezvoltare personală.

Încredere în tine

dezvoltare personala

Multe modele au recunoscut că decizia de a merge la un studio de videochat a fost cea mai bună alegere pentru ele, fiindcă acolo au învățat să aibă încredere în ele, să se iubească. Trainerii, makeup artistul, hairstylistul (unele studiouri oferă și acest serviciu gratuit) vor avea grijă ca tu să arăți impecabilă pe cameră, dar și în fotografii și când îți place ceea ce vezi în oglindă, începi să te placi și capeți încredere în tine.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *