Cum îmi cresc conturile social-media ca model?

Social media este cel mai bun prieten al unui model. Fanbase-ul de pe orice site pe care lucrezi poate fi înmulțit de urmăritorii de pe rețelele sociale.Totuși, nu este ușor  devii popular peste noapte, odată ce te apuci de camming.

Am pregătit câteva strategii care te pot ajuta.

 

Fii reală

Urmăritorii tăi își doresc să arunce un ochi asupra vieții tale personale. Nu este nevoie să pregătești un conținut perfect întotdeauna.Important este să pregătești un conținut care să te reprezinte, cu siguranță vei găsi persoane care vor empatiza cu stilul tău.

Postează în fiecare zi

Fie că le arăți locul unde ți-ai băut cafeaua sau outfitul din ziua respectivă, este important să îți ții urmăritorii updatati. Văzându-ți în fiecare zi story-urile, se vor obișnui cu tine și își vor dori să te vadă mai des.

Descrierile pot deschide discuții

Fă-i pe urmăritorii tăi să interacționeze cu tine.Întreabă-i cum a fost ziua lor, ce părere au despre lookul tău, arată-le ce te inspiră pe tine. Include-i și pe ei în postarea ta, și feedback-ul va veni în tot felul de forme.

Folosește-te de rețelele sociale diverse

În experiența mea, cele mai safe, dar și cu mare flow de utilizatori, sunt Twitter și Instagram, la care aș adăuga Loyal Fans.

Toate trei sunt platforme simplu de folosit.Nu folosești social media în viața ta personală? Nu te panica, internetul e plin de tutoriale .Plus, pe Loyal Fans câștigi, pe lângă urmăritori, bani, pentru că subscriptiile se plătesc.

Folosește toate instrumentele aplicației

Mai ales pe Instagram, pentru a avea vizibilitate, un truc este să folosești într-un story cât mai multe instrumente, poți să pui urmăritorii să voteze, poți folosi GIF-uri, întrebări sau filtre. Pentru Twitter regula este aceeași, și vei folosi Fleets, singura mențiune este că acestea merg doar pe mobil.

Important este să fii constantă și autentică, urmăritorii vor veni negreșit!

Dacă ai alte ponturi pentru modele la început de drum și vrei  împărtășești cu noi lasă un comentariu aici:

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *