Cu ce se ocupau inainte sa devina modele de videochat? (Partea 1)

modele de videochat

In prezent, videochatul este o activitate deosebit de profitabila, fapt pentru care foarte multe persoane aleg sa devina modele de videochat. Cu toate ca exista numeroase mituri si preconceptii despre acest domeniu, foarte multe persoane aleg aceasta meserie datorita castigurilor foarte mari si a naturii relaxate si captivante a muncii in sine. Astfel, chiar si vedetele de la noi din tara aleg acest drum sau unele persoane vin chiar din industria de divertisment pentru adulti, insa articolul acesta nu este despre vedete, ci despre oameni simpli, ca mine si ca tine.

Membrii de pe site-urile de profil nu pot vedea in spatele camerei, astfel incat se bucura numai de imaginea deosebita a celor mai cunoscute modele de videochat. Desi majoritatea modelelor aleg sa isi pastreze anonimatul pe parcursul activitatii, exista si persoane care au inteles ca aceasta meserie nu e nimic de care sa te ascunzi asa ca aleg sa fie deschise cu privire la jobul lor.. Tocmai de aceea, am decis sa prezentam cateva modele de videochat exact asa cum sunt ele, astfel incat sa poti realiza ca acest job este ca oricare altul, iar oamenii din industrie sunt diversi, frumosi, deschisi si, cel mai important, reali. Astfel, in randurile ce urmeaza, vei descoperi povestile catorva modele de videochat si raspunsul la intrebarea “Ce ai facut inainte sa devii model?”

Jessy
“Acesta a fost, de fapt, primul meu job. Tocmai terminasem liceul cu cateva luni in urma si este o poveste destul de haioasa modul in care am ajuns sa lucrez in acest domeniu. Prietenul meu este model de videochat si, la momentul respectiv, lucra de acasa. Intr-una din seri, eram amandoi in camera lui si m-a intrebat, sub forma de gluma, daca vreau sa ii fac un striptease in fata camerei pentru unul dintre membrii cu care conversa in acel moment. Am inceput sa rad si am zis imediat “da”. Am inceput sa fac ce mi-a cerut si membrul care privea era in extaz, lasand un feedback excelent. Acest lucru m-a ambitionat si m-a incurajat, asa ca am reusit sa fac un spectacol de zile mari. Atat prietenul meu, cat si membrul cu care discuta au fost foarte impresionati de spectacolul meu, insa nu atat de impresionati precum am fost eu. S-a dovedit ca aveam un talent aparte pentru “voyeurism”, iar activitatea de model de videochat chiar mi-a dat ocazia sa exprim cum trebuie acest talent.”

Selena
“Inainte de a intra in echipa de modele de videochat in care sunt acum, am lucrat ca jurnalist. Fiindca banii erau foarte putini in acel domeniu, am decis sa incerc si videochatul. Nu pot spune ca mi-e dor de jurnalism, trebuia sa descopar lucruri mai putin placute despre anumite persoane si sa le ofer opiniei publice, iar eu nu prea voiam sa fac chestia asta. In plus, daca vreodata ma vezi pe site, vei realiza imediat ca nu sunt o tipa obisnuita: sunt extravaganta si ies foarte mult in evidenta folosind cele mai atragatoare culori, asa ca nu stiu daca as fi reusit vreodata sa “ma pierd in peisaj”. Ce m-a determinat sa fac acest pas, in schimb, a fost un subiect despre care am scris. Am facut un minireportaj cu un model de videochat si cand am auzit cati bani castiga si cum este viata ei in comparatie cu a mea, mi-am dat demisia a doua zi.”

Descopera mai multe povesti ale modelelor de videochat in PARTEA 2 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *