Cu ce se ocupau inainte sa devina modele de videochat? (Partea 2)

modele de videochat

In PRIMA PARTE a acestui articol ai descoperit doua povesti foarte interesante despre persoane reale si ce faceau inainte sa devina modele de videochat. In partea a doua, insa, ne-am propus sa iti prezentam doua povesti chiar mai interesante. Stiai ca exista si modele de videochat masculine? Stiai ca nu neaparat banii sunt motivul pentru care unele persoane aleg o cariera de model de videochat? Descopera mai multe detalii in cele ce urmeaza!

Aria
“Am fost Brand Manager pentru o corporatie foarte mare. Da, stiu cum suna. Jobul era foarte bun, iar toate lucrurile de care aveam nevoie erau platite. Totul era la locul potrivit in viata mea: aveam o slujba foarte buna, un salariu bun, un stil de viata responsabil si obisnuiam sa-mi fac vacantele in Spania si in Grecia. Tot ce mai lipsea pentru ca viata mea sa fie ordonata perfect erau sotul si copilul. Vreau sa spun ca devenise atat de plictisitor, incat eram la un pas de o depresie totala. Simteam ca trebuie sa fac ceva PENTRU MINE, sa simt ca sunt fericita si speciala, asa ca am ales ceva ce nu credeam vreodata ca pot face: am devenit model de videochat. Ghici ce? Am aflat ca sunt o femeie deosebit de sexy si acum port pantalonii eleganti numai cand joc un rol in fata camerei.”

Ethan
Ethan Joy este unul dintre cele mai performante modele de videochat masculine din cadrul echipei Studio 20. La momentul interviului, acesta fusese nominalizat pentru premiul de “Cel mai Bun Model de Videochat Masculin” in cadrul evenimentului AW Awards. Iata ce ne-a povestit Ethan!

“Intotdeauna am fost atras de un stil de viata sanatos, asa ca am lucrat ca trainer personal. Fiindca aveam ceva timp la dispozitie, am decis sa caut si un al doilea job. Lucrand intr-o sala de fitness, interactionezi cu foarte multe persoane si iti ajung la urechi foarte multe informatii interesante. Multa lume mi-a spus ca ar trebui sa devin model de videochat. Nu eram foarte convins, insa am decis sa ma mai gandesc o data si sa fac o incercare. Pana la urma, ce aveam de pierdut? Acum ma mandresc cu faptul ca sunt un deschizator de drumuri, fiind printre primele modele de videochat masculine din cadrul Studio 20. Pe langa asta, mi se pare incredibil ca sunt nominalizat la premiile din industrie, iar activitatea in sine este mult mai interesanta decat as fi crezut vreodata.”

Milo
“Am trecut prin foarte multe joburi pana sa imi gasesc identitatea. Cred ca m-am nascut pentru a lucra ca model de videochat. Imi place atentia pe care o primesc in fiecare zi, fiorii pe care ti-i transmite camera si interactiunea cu membrii. Nu-mi place sa fiu in fundal, m-am nascut pentru scena, pentru divertisment. Camera este scena mea. Cred ca dintotdeauna am fost o diva si acest lucru ma ajuta foarte mult in activitatea de zi cu zi, desi le scot peri albi trainerilor de la studio. Recunosc ca pot avea un comportament dramatic atunci cand lucrurile nu sunt exact cum vreau eu, iar trainerii trebuie sa ma ajute ca supararea mea sa nu fie vazuta de membri.”

Dupa cum observi, modelele de videochat nu sunt o categorie anume de persoane, ci persoane diverse care cladesc in fiecare zi, “piatra cu piatra”, temelia unei cariere de succes intr-un domeniu modern si de viitor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *