Cum sa castigi mai multe tips ca model de videochat barbat? – Partea 1

modele de videochat

Probabil cea mai importanta si dificila parte a videochatului masculin pe platformele freemium este convingerea membrilor sa ofere tips. Foarte multi vizitatori privesc fara sa interactioneze cu modelele de videochat, asadar, in unele zile, membrii pot fi mai greu de convins sa isi manifeste aprecierea fata de model prin intermediul tipsurilor.

Acesta nu este, insa, un detaliu care sa te demoralizeze. Vestea buna este ca poti “intoarce roata” si poti convinge vizitatorii pasivi sa devina membrii activi ai site-ului si sa inceapa sa te recompenseze. Trebuie doar sa intelegi metodele din randurile de mai jos pentru a construi si aplica cea mai buna strategie!

Include jucariile sexuale in sesiunile tale

Modelele de videochat masculin de top stiu ca una dintre cele mai bune metode este includerea jucariilor sexuale in reprezentatii si show-uri. Membrii iubesc jucariile din mai multe motive: acestea sunt distractive si autentice din punctul de vedere al aspectului. In plus, multe jucarii moderne pot fi controlate chiar de membri, fapt ce va adauga realitate si intimitate fiecarei experiente de acest tip.

Alegerea jucariilor tine de tine si de preferintele tale, insa ai putea asculta pareri si din partea membrilor activi de pe pagina ta de chat. Unele recomandari ar putea sa coincida cu preferintele tale, in timp ce altele ar putea chiar sa iti trezeasca interesul sau sa iti capteze atentia. In plus, atunci cand oferi membrilor ceea ce vor, insa in stilul tau autentic, acestia vor avea un motiv in plus sa te recompenseze cu tips-uri mari.

Atunci cand folosesti o jucarie anume in show-urile tale, nu uita sa mentionezi numele jucariei sub forma de tag in stream-ul tau. In acest fel, membrii care cauta continut specific te vor putea gasi cu usurinta.

Joaca jocuri de tipping cu membrii tai

O alta metoda distractiva si interactiva de a-ti motiva membrii sa ofere tips pentru show-urile tale este sa implementezi jocuri de tipping in sesiuni.

Modelele de videochat masculin pot avea acces la multe jocuri de acest fel, in care membrii pot invarti o roata, arunca un zar sau chiar alege o carte din pachet pentru a decide ce activitate va desfasura modelul in clipele urmatoare. Detaliul important este ca privilegiul de a da cu zarul va trebui platit.

Acest tip de control asupra activitatii modelului poate oferi satisfactie foarte mare membrilor. Astfel, te poti bucura de castiguri insemnate prin introducerea jocurilor de tipping in sesiunile tale de videochat. Asigura-te, insa, ca optiunile pe care le pot alege membrii sunt diversificate si incitante, astfel incat fiecare aruncare de zar sa merite din plin.

Experimenteaza cu diferite fetisuri si adauga ceva nou show-urilor tale

Foarte multe modele de videochat masculin rateaza tips-uri mari fiindca ezita sa isi condimenteze reprezentatiile din fata camerei cu ceva nou. Atunci cand repeti un set bine definit de activitati timp de mai multe luni, membrii tai se vor plictisi.

Astfel, daca joci zilnic rolul unui model timid, submisiv, de ce sa nu incerci sa domini intr-una din zile? Chiar ti-ai putea insusi un rol puternic, precum soldat, politist sau chiar Superman. Atunci cand incerci ceva diferit, nu numai ca oferi divertisment membrilor fideli, dar reusesti sa si atragi noi membri care pot contribui cu tips la activitatea ta.

Vrei sa descoperi mai multe metode de a atrage tips-uri insemnate? Citeste si PARTEA 2 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *