Cum evoluezi ca model de videochat? Invata din experienta unui model de top!

modele de videochat

“Videochatul nu este atat de greu atunci cand ai echipa potrivita care sa te ajute si sa te ghideze la fiecare pas. Atunci cand incerci sa faci asta pe cont propriu, va trebui sa inveti cum sa faci conturi, cum sa setezi echipamentul, ce si cum sa faci in fata camerei si cu cine sa vorbesti. Apoi, atunci cand esti online, nu vei avea nici cea mai vaga idee cum sa vorbesti cu membrii, despre ce, care sunt regulile site-ului si, cel mai important, nu vei fi motivata sa petreci foarte multe ore online. Spun asta din experienta.

Atunci cand am aflat ce este videochatul si cat as putea sa castig din aceasta activitate, am vrut sa incerc si eu. Cu toate acestea, niciodata nu mi-am imaginat ca poate fi atat de simplu si atat de complicat in acelasi timp. Nu aveam idee cat de multa munca implica videochatul, asa ca m-am gandit ca o sa stau in fata camerei, o sa vorbesc cu cateva persoane, o sa dansez putin si gata. Da, m-am inselat!

Am incercat singura sa fac ce am vazut la alte modele de videochat si nu am reusit. De ce? Fiindca nu aveam motivatia corespunzatoare, nu aveam sustinerea de care este nevoie la inceput si nu aveam cunostintele necesare pentru a desfasura aceasta activitate in mod corect.

Tocmai de aceea, cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata a fost sa intru in familia Studio 20. Am avut intotdeauna alaturi pe cineva atunci cand am avut nevoie atat din punct de vedere profesional, cat si emotional. Acesta este motivul pentru care am reusit sa cunosc succesul.

Multe modele de videochat la inceput de drum sunt demotivate de parcursul dificil, insa cu sfaturile potrivite, cu sustinere si informatii corecte, chiar poti ajunge in top.Euu am invatat ce este disciplina.

Modelele de videochat de succes au un program strict, sunt punctuale, cunosc si respecta regulile fiecarui site. Poate fi greu sa lucrezi 8 ore pe zi, sa te trezesti foarte devreme dimineata sau sa stai treaza toata noaptea, insa este necesar pentru a dezvolta o baza solida de admiratori, pentru a fi vazuta in toate colturile lumii, pentru a pastra atentia membrilor vechi si pentru a o castiga de la membrii noi.

In al doilea rand, am inteles ce inseamna sa fii model de videochat. Trebuie sa lasi toate problemele in spatele camerei si sa te concentrezi pe activitatea pe care o desfasori.

Suntem oameni, avem probleme, griji, ganduri, insa asa sunt si membrii. Daca decizi sa devii model de videochat, vei vedea ca esti ca un psiholog: trebuie sa te concentrezi pe problemele si gandurile membrilor.

Acestia au nevoie ca cineva sa le fie alaturi, sa le asculte grijile, sa le ofere sfaturi si sa ii trateze ca fiind cei mai importanti oameni din lume. Au nevoie de iubire, de o femeie care sa ii trateze cu respect, care sa stie ce au nevoie si care sa asculte si sa inteleaga.

Pentru a-ti atinge potentialul, trebuie sa iubesti aceasta activitate. Eu am o legatura speciala cu fiecare membru fidel. Nu-i iubesc, insa tin la ei, ii consider prieteni apropiati si stiu ca sunt oameni frumosi care au nevoie de iubire, de apreciere si de comunicare. Le pot oferi toate acestea.

Stiu ca sunt o femeie frumoasa, puternica si dorita. Cu toate acestea, pentru a deveni cel mai bun model de videochat, trebuie sa progresez constant. Merg la cursuri de engleza si makeup, merg la sala de fitness si am grija de sanatatea mea. Am invatat sa imi iubesc corpul si arat asta de fiecare data cand sunt in fata camerei. Consider ca cel mai important lucru este sa transmiti membrilor ca te simti bine in pielea ta si ai incredere in propriile calitati.”

Love,

Sophy

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *