Cum să fii în formă ca model

cum să fii in formă

Jobul de model de videochat poate fi unul destul de solicitant. De aceea e important să știi cum să fii în formă și să te menții așa. Pentru că dacă te simți bine asta se va vedea și pe cameră și membrii vor observa starea ta de bine. Dar cum faci să ajungi și să rămâi acolo?

Încearcă să ai o rutină bine stabilită de care să te ții. Trezește-te și mergi la somn la aceeași oră. Întotdeauna încearcă să ai trei mese pe zi. Așa te vei asigura că ai parte de energie suficientă pe cameră. Fă-ți timp și pentru ceva sport, măcar jumătate de oră în fiecare zi. Dozează-ți timpul în așa fel încât să ai timp de tot ce ți-ai propus.

E bine să te menții în formă atât mental cât și fizic

Am mai spus-o și o mai spunem: fă sport! Indiferent ce alegi, fie că e vorba de alergat, mers la sală sau făcut exerciții chiar la tine acasă, sportul te va ajuta să te menții în formă, să ai o viață sănătoasă. Înainte să intri online fă mișcare. Ai să vezi ce bine îți va prinde energia iar membrii vor fi încântați de starea ta de spirit.  Sau fă rost de un abonament la o sală și împușcă doi iepuri dintr-un foc: faci sport și îți incluzi și membrii în activitatea ta. Poți posta story-uri despre ceea ce faci și despre stilul tău sănătos de viață. Ai să vezi că vor fi receptivi.

E important să fii în formă atât fizic cât și psihic. Nu uita să-ți antrerezi mintea la fel de mult precum corpul. Fă ceva ce-ți place, încarcă-ți bateriile cu o ieșire în oraș sau vizitează un loc și învață ceva despre el. Poți chiar să le spui membrilor ce lucruri noi ai mai aflat și încurajează-i și pe ei să-ți spună câte ceva, nu știi ce poți afla și ce discuții poți porni.

Știm că nu e ușor să te ții de o rutină, însă dacă încerci vei vedea ca rezultatele bune și noua ta energie se vor traduce în venituri mult mai mari și în membri mai fericiți. Nu uita că primești înapoi ceea ce transmiți pe cameră așa că de ce să nu transmiți un vibe bun, sănătos și plin de viață?

cum să fii în formă

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *