Idei deosebite de iluminare a studioului de videochat de acasa!

lumini studio videochat acasa

Atunci cand colaborezi cu un studio profesionist de videochat, decorul in care iti vei desfasura activitatea va fi asigurat de catre studio. Luminile, accesoriile, mobilierul, echipamentul tehnic si orice alt detaliu va fi ales de catre specialistii in domeniu. Cand lucrezi de acasa, in schimb, tu va trebui sa decizi asupra tuturor acestor elemente si detalii, astfel incat lucrurile pot deveni destul de complicate.

Lumina este unul dintre cei mai importanti factori in videochat, intrucat calitatea imaginii va fi influentata foarte mult de intensitatea, culoarea si unghiul din care vine lumina. Astfel, odata ce ai ales kitul de iluminat de baza, poti “arunca un ochi” si peste corpurile de iluminat care vor asigura detaliile de atmosfera in cadrul sesiunilor tale live.

Vrei sa fii romantica si feminina, doresti sa invalui sesiunile in mister sau vrei ca toate detaliile din cadru sa iti scoata formele in evidenta? Pentru a avea toate aceste variante la dispozitie, in randurile de mai jos vei descoperi cateva optiuni de iluminare deosebite. Acestea iti vor permite sa personalizezi spatiul in care iti desfasori activitatea de model.

Instalatiile pe fir – lumini feminine si romantice

Instalatiile luminoase pe fir ofera o lumina “blanda”, placuta si romantica. Acestea sunt foarte populare in cazul modelelor de videochat care au abordarea girl next door. Nu trebuie sa te gandesti la clasica instalatie luminoasa cu care decorezi bradul in ajunul Craciunului.

Aceasta categorie de corpuri de iluminat cuprinde o multitudine de modele care includ stele, flori, abajururi textile sau din hartie cu diverse forme. Poti alege culorile care te caracterizeaza si poti monta aceste instalatii luminoase deasupra patului, le poti lipi pe perete sau poti realiza diferite forme in camera.

Iluminatul ascuns – seductie si mister

Daca sursele de iluminat aparente au un farmec anume, trebuie sa stii ca si iluminatul ascuns poate oferi o atmosfera deosebita in propriul tau studio de videochat de acasa. Astfel, poti monta cateva benzi LED in spatele obiectelor care intra in cadru, iar culorile pe care le poti alege sunt extrem de variate.

Aceste benzi sunt simplu de instalat, intrucat tot ce trebuie sa faci este sa tai banda la lungimea dorita si sa o lipesti de perete sau mobilier. Benzile autoadezive cu LED se gasesc chiar si in hypermarketuri, asadar nu va trebui sa cauti furnizori sau magazine specializate.

Efectul acestui tip de iluminat este impresionant si atrage atentia, iar atmosfera pe care o asigura se aseamana cu cea din cluburile moderne. Daca ai genul acesta de personalitate, membrii vor aprecia cu siguranta specificul sesiunilor tale.

Disco

Daca niciuna dintre vriantele de mai sus nu ti-a trezit interesul, poate personalitatea ta este deschisa si mereu in cautarea distractiei. Astfel, o idee deosebita ar fi sa montezi un disco ball sau o lumina “jucausa”. Astfel, vei asigura intotdeauna o atmosfera de distractie in care orice este posibil. Aceste dispozitive cu jocuri de lumini nu au nevoie de montaj special, intrucat le poti pune pe podea sau pe o masuta de cafea.

Nu subestima puterea pe care lumina o are in crearea unui vibe sexy sau distractiv in studioul tau de acasa! Aceste detalii pot sa mareasca considerabil numarul de membri in fiecare sesiune si, evident, tips-urile de care te bucuri. Orice decoratiuni si corpuri de iluminat ai alege, insa, nu uita sa experimentezi si sa le pastrezi pe cele care iti completeaza si complimenteaza personalitatea!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *