Jurnalul unui membru: imi insel iubita daca intru pe site-urile de videochat?

site-uri de videochat

Nu numai sexul cu alta persoana se considera un act de infidelitate in cuplu, ci si saruturile sau sexting-ul (transmiterea de mesaje text cu continut erotic). Problema este ca tehnologia de astazi a deschis o multitudine de posibilitati pentru adulti, astfel incat au aparut si zone de confuzie din punctul de vedere al fidelitatii. Oare iti inseli partenera daca te uiti la filme pentru adulti? Oare esti infidel daca intri pe site-uri de videochat si interactionezi cu modelele atunci cand partenera ta nu este acasa?

Multi membri ai site-urilor de videochat isi adreseaza aceasta intrebare, iar discutiile online ofera foarte multe argumente in acest sens. Unele persoane sunt de parere ca site-urile de videochat nu difera foarte mult de videoclipurile clasice pentru adulti, iar altii gasesc diferente foarte mari care pot induce ideea de infidelitate in cuplu.

In epoca moderna, unele femei considera chiar si vizionarea filmelor pentru adulti ca fiind un act de infidelitate. Unii barbati pot deveni dependenti de pornografie, iar acest exces le poate afecta relatia intr-un mod decisiv. In plus, in cazul in care videoclipurile pentru adulti aduc satisfactie mai mare decat partenera de viata, atunci problema este foarte complicata si aceasta activitate poate fi inclusa in categoria actelor de infidelitate.

Daca sotia sau iubita te surprinde vizionand videoclipuri pentru adulti, ar putea simti ca nu te mai poate satisface sau ca nu te mai atrage. In cazul in care obisnuiesti sa intri in sesiuni private pe site-urile de videochat, insa, situatia poate fi interpretata in mai multe moduri. Astfel, aceasta activitate ar putea fi vazuta ca un gest de infidelitate chiar mai insemnat.

Modelele de videochat ofera ceva cu totul diferit de clasicele videoclipuri pentru adulti pe care le gasesti online. Cea mai mare diferenta, insa, este nivelul de intimitate. Daca platesti pentru a te bucura de o sesiune privata cu un model de videochat, unele iubite sau sotii sunt de parere ca nu mai este decat un pas pana la intalniri in viata reala cu alte femei.

Pe forumurile de videochat sunt foarte multe discutii pe aceasta tema, iar utilizatorii ofera argumente si sfaturi deosebit de diverse. Unul dintre raspunsurile care ne-a atras atentia este urmatorul: “Ei bine, daca e sa vorbim despre videoclipurile pentru adulti, sunt 0 sanse ca tu sa iti parasesti iubita ca sa te combini cu actrita la care te uiti fiindca este o interactiune intr-un singur sens. Site-urile de videochat, in schimb, au o interactiune in ambele sensuri prin sistemul de chat text, dual camming, poti sa ii trimiti modelului si poze cu tine… E clar ca in cazurile astea devii un participant activ si aici poate fi pusa problema ca inseli. E o situatie delicata, asa ca vorbeste cu iubita ta sa vezi ce parere are si ea”.

Actele de infidelitate nu sunt interpretate clar de persoana care le comite, ci sunt vazute astfel de partenerul de cuplu. Tocmai de aceea, o comunicare sincera si deschisa intre parteneri este intotdeauna cea mai buna solutie. In cazul in care apreciezi continutul adult de calitate, trebuie sa discuti cu iubita despre limite. Daca aceasta considera ca esti infidel atunci cand urmaresti videoclipuri pentru adulti fara ea, probabil ca va avea o problema si cu site-urile de videochat pe care le vizitezi.

Incearca sa iti introduci pasiunile in relatia de cuplu in loc sa le tii departe de partenera. Placerile tale pot deveni si placerile ei, iar cele mai puternice relatii se cladesc pe incredere si intelegere.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *