Jurnalul unui membru: Site-urile de videochat sunt parte a unui joc erotic

site-uri de videochat

Membrii site-urilor de videochat sunt oameni de toate tipurile, iar motivele pentru care urmaresc activitatea modelelor sunt deosebit de variate. Pentru a intelege de ce prietenul ei gaseste modelele de videochat atat de atragatoare, Andreea a intrat online. In mintea ei, la acel moment, site-urile de videochat erau sinonime cu pornografia, un loc in care femeile erau considerate „obiecte”, iar barbatii – lipsiti de sentimente. Practic, Andreea nu credea ca relatia pe care o avea cu prietenul ei are vreo sansa din moment ce el intra pe site-uri de videochat atat de des. Cu toate acestea, pe masura ce lumea seductiei online evolueaza si echilibrul de putere se schimba, se dezvolta o noua lume a posibilitatilor erotice.

“Eram intr-o relatie la distanta de foarte multa vreme atunci cand am intrat pentru prima data pe site-urile de videochat sa vad ce se intampla acolo”, explica Andreea, o tanara de 29 de ani, specialista in drept.

“Prima data am vazut aceste site-uri de videochat in pagina de cautari a prietenului meu, iar prima reactie a fost de gelozie si tradare. Dorind sa inteleg ce gaseste atragator la videochat, am inceput sa ma uit si eu. Modelele nu erau asa cum mi-am imaginat… in mintea mea, nu stiu daca faceam vreo diferenta in acel moment intre modele de videochat si actrite de filme pentru adulti. Dupa cateva zile in care am privit mai multe modele, mi-am dat seama nu numai ca modelele de videochat fac ceva cu totul diferit decat credeam, dar si ca imi place sa le privesc.”

Pentru Andreea si pentru multe alte femei ca ea, descoperirea activitatii de videochat a fost un punct de referinta pentru schimbarea mentalitatii. Initial, atunci cand a descoperit ca prietenul ei intra in mod regulat pe site-uri de videochat, a interpretat situatia ca fiind o problema pentru relatia de cuplu. Pana la urma, modelele erau femei reale care ofereau show-uri erotice interactive. De la seductie si striptease, pana la jocuri erotice si tot felul de fantezii care implicau activ membrii.

“La inceput, faptul ca totul era live m-a suparat… aproape simteam ca prietenul ma insala.” Aceasta senzatie, insa, nu a durat mult. Intr-o seara, din dorinta de a intelege de ce prietenul ei simtea nevoia de a intra pe site-uri de videochat atat de des, Andreea a intrat si ea pentru a vedea modelele de videochat si show-urile oferite de acestea.

“Credeam ca o sa fie un spectacol vulgar. Presupun ca sunt si site-uri de alte tipuri, dar acolo unde intra prietenul meu, totul mi s-a parut extraordinar de senzual. Vazand un show live din confortul apartamentului meu, fara a avea contact direct cu modelul, am inteles perfect de ce ii placea acest lucru atat de mult. Nici eu nu am mai intalnit asa ceva vreodata.”

Andreei i-a placut sa priveasca modelele de videochat, iar de aici s-a nascut o idee. Inspirata de reprezentatiile pasionale ale modelelor pe care le-a urmarit, Andreea i-a propus prietenului ei ca ea sa devina model de videochat numai pentru el. A rezultat ceva la care nu se astepta niciunul dintre ei. Andreea, care pana acum era timida si nici macar nu fusese dispusa sa incerce role-play impreuna cu prietenul ei, a cumparat un webcam si a inceput sa faca spectacole online pentru iubitul ei. Nu era numai sex prin Skype, ci chiar oferea prietenului ei spectacole asemenea modelelor de videochat pe care le vazuse.

“Presupun ca a fost momentul perfect pentru mine. Ne-a deschis o noua posibilitate de dialog in cuplu si ne-a apropiat foarte mult. In plus, faptul ca am descoperit respectivele site-uri de videochat m-a ajutat sa dezvolt o latura erotica si senzuala. In prezent, amandoi ne uitam la modelele de videochat ca parte a jocurilor noastre erotice.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *