Faci videochat de acasa pe MFC? Iata cum se calculeaza punctajul fiecarui model de pe platforma!

videochat de acasa

Una dintre cele mai grele momente pentru tinerele care vor sa devina model de videochat este alegerea intre activitatea din cadrul unui studio si activitatea pe cont propriu, de acasa. Fiecare dintre aceste optiuni vine cu beneficii, insa inceputul este mult mai usor atunci cand alegi sa colaborezi cu un studio. Trainerii cu experienta iti vor ghida fiecare pas catre succes, iar tu nu va trebui sa te concentrezi decat pe activitatea de zi cu zi si pe imbunatatirea tehnicilor de comunicare si seductie.

Cu toate acestea, site-urile de tip freemium (pe care le aleg numeroase modele care fac videochat de acasa) pot aduce succesul in domeniu odata ce ai reusit sa treci peste momentele dificile si ai acumulat suficienta experienta in domeniu. Unul dintre cele mai populare astfel de site-uri este MyFreeCams, iar aceasta platforma afiseaza profilele modelelor intr-o ordine anume.

Cu cat esti mai sus pe lista, cu atat te pot gasi mai usor membrii, iar acest avantaj se va traduce intotdeauna in castiguri mai mari. Tocmai de aceea, camscore-ul MFC este printre cele mai dezbatute subiecte din cadrul platformei. Desi site-ul nu dezvaluie formula precisa prin care calculeaza punctele fiecarui profil, modelele cu experienta au reusit sa deduca o formula foarte apropiata de realitate.

Camscore: totalul tokenurilor castigate ÷ timpul petrecut online in ultimele 60 de zile

Formula este foarte simpla, insa functioneaza perfect atat pentru modele, cat si pentru membri. Cu cat castigi mai multe tokenuri in timpul petrecut online, cu atat mai bun va fi camscore-ul pe care il ai. Timpul petrecut online ia in considerare timpul Online, timpul Away, timpul Private si timpul Group.

Practic, scopul tau ar trebui sa fie castigarea a cat mai multe tokenuri in cat mai putin timp. Astfel, trebuie sa stii ca platforma nu va penaliza timpul petrecut dupa ce te-ai logat pe Broadcaster, intrucat “timerul” de camscore incepe numai atunci cand transmiti video online.

Iata alte detalii despre camscore-ul platformei MFC!

– Fiecare model are, din start, un camscore de 1.000. Ca model nou, vei avea tag-ul de New Model pe poza de profil, iar acest tag va aduce un trafic foarte bun. Tocmai de aceea, trebuie sa folosesti timpul in mod eficient, fiindca acest tag va disparea dupa 10 ore de broadcasting.

– Camscore-ul este recalculat in mod automat la fiecare 4-6 ore, insa numai pentru modelele care au intrat pe site de la ultima recalculare. Astfel, daca vrei un update asupra camscore-ului pe care il ai, tot ce trebuie sa faci este sa petreci timp online.

– Tips-urile offline contribuie la cresterea camscore-ului. Practic, tu castigi un numar de tokenuri intr-un timp foarte scurt (din moment ce esti offline, nu este niciun timp adaugat, ci doar tokenuri).

– Toate tokenurile contribuie la marirea camscore-ului, chiar si tipsurile de 1 token.

– Ratingurile paginii de profil si numarul de admire-uri NU influenteaza camscore-ul. Astfel, nu trebuie sa pui mare accent pe acestea. Desi sunt un gest frumos din partea membrilor, nu vor influenta camscore-ul.

– Nu exista nicio actiune a membrilor care sa iti scada camscore-ul.

Vor exista momente in care vei crede ca scaderea camscore-ului s-a produs fara motiv, insa trebuie sa analizezi castigurile de pe ultimele 60 de zile, nu sa iei in calcul doar ultimele cateva sesiuni. Cateodata vei vedea o scadere brusca a scorului, insa aceasta este numai din cauza faptului ca o zi foarte productiva (ziua 61) nu mai este luata in calcul de camscore.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *