3 modalități de a începe o conversație 

Tuturor ni se întâmplă la un moment dat să rămânem în impas atunci când vine vorba de o conversație. Acest lucru este general valabil, aplicându-se și în viața reală, nu doar în domeniul videochatului. Cu toate acestea, dacă îți dorești o carieră de model online, trebuie să stăpânești arta conversației la un nivel avansat. Pentru a putea fideliza membrii, cea mai importantă superputere a ta trebuie să fie abilitatea ta de a participa la conversații cu oamenii cu care intri în contact. Știm cu toții că o cameră tăcută poate fi descurajantă, oarecum inevitabilă și, în majoritatea cazurilor, dureroasă. Aceasta poate avea un impact negativ asupra încrederii, energiei și moralului tău. Pe de altă parte, dacă acest fenomen are loc prea des, va avea impact și asupra veniturilor tale. Nu există o soluție rapidă pentru a face față unei astfel de întâmplări. În schimb, există sfaturi și trucuri care te pot ajuta în acest context. În cele ce urmează, vom explora 3 modalități de a începe o conversație, potrivite pentru momente de acest gen.

Lucruri pe care să le eviți

O mulțime de modele admit faptul că vorbesc, dar în continuare au parte de o cameră de chat tăcută. Problema este că acestea încearcă să deschidă o conversație cu membrii, adresându-le întrebări superficiale, precum ce fac sau cum le merge ziua. Astfel, am constatat că asemenea întrebări nu duc la o conversație de cele mai multe ori. Cu siguranță poate fi dificil să găsești în mod constant subiecte de conversație. De aceea, pentru a evita momentele incomode, îți sugerez crearea unui plan cu punctele de discuție pe care vrei să le atingi.

Întrebări și povești erotice

Oamenii în general sunt ființe curioase. Membrii tăi vor vrea să știe ce ți-ar plăcea să încerci, ce te stimulează din punct de vedere sexual. Le poți povesti experiențele proprii, despre fanteziile și limitele tale. Când te vei deschide în acest fel cu membrii tăi, aceștia vor interveni și ei la rândul lor, oferindu-ți o idee despre ceea ce le place. Mai mult decât atât, le poți adresa tu întrebări cu privire la dorințele lor ascunse. Astfel, vei înțelege ce și-ar dori ei de la tine, dar vei stabili în același timp o conexiune mai profundă cu aceștia.

Dorința de a călători

Acesta este un bun subiect bun de conversație și totodată ușor de întreținut. Poți vorbi despre destinațiile pe care le-ai vizitat, locurile unde speri să călătorești, oferindu-le astfel membrilor tăi o modalitate ușoară de a interacționa cu tine, de a relaționa cu privire la experiențele lor preferate de călătorie.

Niciodată nu am făcut asta…

Acest joc a devenit foarte popular cu ajutorul aplicației TikTok. El este un starter de conversație ce îi va determina pe participanți să se distreze și îi va scoate din monotonie. Un lucru de care ar trebui să te bucuri este că acest joc nu are reguli. Poți adresa orice tip de întrebare- de la cele generale, la cele mai intime care îți trec prin minte. Prin intermediul acestuia te poți distra și vei începe totodată să îți cunoști membrii. Există mai multe tipuri de jocuri pe care le poți încerca și cu siguranță măcar unul dintre ele va reuși să creeze o atmosferă interactivă în camera ta.

Acestea sunt doar câteva dintre multele subiecte pe care le-ai putea aborda. Poți apela și la opțiuni non-sexuale, deoarece uneori membrii vor să te cunoască și să se conecteze cu tine. Însă, atunci când ești într-un spectacol privat, lucrurile vor sta diferit! Află care sunt lucrurile de care este interesat membrul tău. Există o fantezie pe care ai putea să i-o îndeplinești, ori un anumit fetiș pe care ar putea să-l exploreze? Nu trebuie întotdeauna să ai o listă de subiecte pe care să le atingi. Dacă te simți mai vorbăreață, poți începe prin a povesti despre ziua ta, într-o modalitate pozitivă. Cu toții avem zile mai proaste uneori, dar nu uita că totuși trebuie să păstrezi o oarecare iluzie, astfel încât membrii tăi să se distreze! Dacă urmezi aceste 3 modalități de a începe o conversație, cu siguranță vei reuși să creezi o conexiune profundă cu membrii tăi! 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *