De ce am nevoie pentru sedinta foto initiala?

Momentul în care îți începi cariera de model trebuie să rămână iconic pentru toată lumea care te va vedea pentru prima dată. Știm cu toții cât de mult contează prima impresie, și ce mai știm cu toții este că orice studio care se respectă îți va pune la dispoziție o ședința foto inițială. Și aici apare întrebarea, acea întrebare care ne bântuie pe toate: ,, Eu cu ce mă îmbrac?!”. E în regulă, suntem aici să te scoatem din acest impas 😉

1. Identifică nișa ta alături de echipă

Cu sau fără echipă, indiferent dacă lucrezi de acasă sau din studio, trebuie să te gândești în ce zona te situezi. Și nu, nu mă refer la cum ești tu în viață reală, pentru că acela va fi fundamentul personalității tale oricum, ci mă refer la acea personalitate pe care nu ai avut curajul să o exploatezi până acum. Acest domeniu este perfect pentru autodescoperire, pentru renunțarea la ,, Ce va zice lumea dacă mă îmbrac așa?”. Îndrăznește să te prezinți exact cum visezi la tine în viitor. Nu încerca să pozezi în ceva ce nu ești, pentru că într-un final tu vei fi cea care va interacționa cu fanii săi, și acest contrast îți poate dăuna.

 

2.Nu orice sugestie este o sugestie bună

Dacă alegi  lucrezi alături de un studio, nu uita faptul  echipa încă nu te cunoașteașa  ajută-i puțin aici. Ei vor putea presupune lucruri despre estetica ta și sugera anumite stylinguri, însă tu ai datoria de a le spune cum te proiectezi in viitor, ce preferințe ai, ce reflectă mai bine personalitatea ta. Din acel moment ei vor ști cum  procedeze.

Poți fi fun, elegantă, bad girl, pin-up, orice îți trece prin minte. Îți las aici două exemple de estetică diferită:

 

 

 

 

 

 

3. Accesoriile sunt focusul

outfitidea
outfitidea

 

Imaginează-ți că porți o rochie neagră. Aceeași rochie neagră ar arată super classy cu tocuri în picioare, însă ai putea oricând să mergi în streetstyle și să o combini cu niște sneakersi. Acest exemplu demonstrează faptul că piesă centrală a outfitului este îmbunătățită cu ușurință prin accesorii diferite, așa că înainte să începi să cheltuiești pe outfituri, ia asta în considerare.

Mănuși, urechi de iepuraș, costume de cosplay, fake piercings, inele, ochelari de soare, acest gen de creativitate poate scoate ținuta din anonimat.

 

 

 

4. Pregătește-te pentru o zi lungă

Roma nu s-a construit într-o zi. Seteazăți așteptările unde trebuie, o ședință profi durează cel puțin 3 ore, așa  foloseșteți timpul cât poți de bine. Focuseaza-te pe partea distractivă a lucrurilor. Naturalețeazâmbetul și atitudinea vor fi componentele cheie care te vor scoate din tipare.

 

Dacă iei în considerare aceste mici detalii, este imposibil  dai greș în momentul în care faci primul pas către o viață de succes. Pentru alte curiozitățite așteptăm în comentarii 🙂

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *