De ce e bine să fii online de anul nou?

Știm că anul nou e despre distracție și despre un nou început, dar de ce să nu faci și niște bani? Ce mod mai bun de a începe 2022 decât cu buzunarul plin? Ei bine, dacă vei intra online în noaptea dintre ani vei avea toate șansele ca asta să fie adevărat. Totuși, poate te gândești ce beneifici ai putea avea în afară de bani? Sau cum să te organizezi ca să intri online în primul rând. Noi suntem aici să te ajutăm și să te îndrumăm astfel încât sî faci alegerea corectă.

În primul rând renunță la ideea că dacă intri online nu te vei mai distra. Din contră! Poți face ce vrei tu. Decorează-ți camera și adu șampania aia bună! Îmbracă rochia aia sexy și poartă tocurile acelea superbe pe care tocmai ți le-ai luat. De ce nu?  Tu dai tonul serii și membrii tăi sigur vor aprecia asta. Oferă-le ce își doresc, dar fă-o în stilul tău.

Deci care ar fi beneficiile pentru tine? Să începem:

  1. Poți îmbina utilul cu plăcutul. Poartă ținuta aia sexy, bea ceva în compania membrilor tăi și ascultă muzica preferată. Să fii online de revelion nu trebuie să fie o corvoadă ci o plăcere.
  2. Le arăți membrilor tăi că îți pasă. Nu trebuie să stai online cu orele, dar oricât de puțin contează. Suntem siguri că sunt destui membrii care vor petrece acasă și care și-ar dori să-ți țină companie. Ei vor fi încântați că îți faci timp pentru ei într-un moment așa special și vor fi mai dispuși să vină la tine în cameră.
  3. Poți face bani foarte ușor de revelion. Cum? Fiind o noapte specială poți pregăti un show inedit sau le poți spune membrilor că doar pentru noaptea aia vei face ceva diferit. Gândește-te la asta ca la ofertele speciale. Dacă membrii știu că nu pot obține asta decât într-o fereastră limitată de timp atunci ei își vor dori și mai mult.
  4. Ai șansa să ai membri noi. Foarte multe modele nu vor fi online atunci așa că membrii lor vor căuta pe altcineva să le țină companie. De ce să nu profiți puțin? Până la urma e vorba de cine depune efort în plus. Și tu sigur faci asta!

anul nou

5. Te poți distra altfel. Dacă fiecare revelion l-ai petrecut într-un mod clasic anul ăsta poți avea parte de ceva inedit alături de membrii tăi. Vorbește cu ei și vezi ce și-ar dori și ei să facă în noaptea dintre ani și poate stabiliți un date. Multor membrii le place să vină și ei cu ceva special pentru tine. Spre exemplu unii îți vor cânta la chitară sau pian și cui nu i-ar plăcea așa ceva?

6. Ai varianta să faci și content personalizat pentru membrii. Pe lângă intratul online poți la fel de bine să vezi ce își doresc membrii tăi și să le faci câte un filmuleț personalizat (sau fotografii sexy) pentru revelion. Așa vei face și venit pasiv offline când te decizi să ieși și să continui petrecerea cu cei dragi. Tu te distrezi și faci și bani în același timp!

Nu-i așa că sună tentant? Ce mai aștepți? Pregătește show-ul, ținuta și zâmbetul și fă din revelionul ăsta unul memorabil.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *